Μητροπολίτης Μόρφου: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι έχω εμβολιαστεί

Ο Μητροπολίτης Μόρφου σε ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν ότι έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. “Αυτές οι φημολογίες αποτελούν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά. Ούτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα και ούτε προτίθεμαι να εμβολιαστώ στο μέλλον, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια".

"Άλλωστε σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου”, πρόσθεσε.

“Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες, που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορονοϊού Covid-19".

"Δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελούν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Μόρφου.

 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης