Με ισχυρές χιονοπτώσεις μέχρι Τετάρτη πρωί

Θα εχουμε χιονοπτώσεις σε Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη έως το πρωί της Τετάρτης σύμφωνα με την νεότερη πρόγνωση του meteo. Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αναμένονται σε όλη τη χώρα. Άνεμοι έως 8 μποφόρ στα Δωδεκάνησα με σταδιακή εξασθένηση.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Αττική, στην Εύβοια και στην Κρήτη, ενώ χιονόνερο ή βροχή αναμένεται κατά τόπους σε παράκτιες περιοχές της Κρήτης. Πιθανότητα για χιονόνερο ή χιόνι υπάρχει και για τις Κυκλάδες.

Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και μετά το πρωί θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις έως το πρωί, ενώ από το μεσημέρι κι έπειτα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -3 έως 3 βαθμούς.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης