Μαζική καταδίωξη σε Πάρο - Νάξο για τους 4 ληστές

Νάουσα Πάρος

Πραγματικό ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για την σύλληψη των 4 ληστών που δολοφόνησαν 53χρονο μετά από ληστεία Τράπεζας στην Πάρο. Ελικόπτερο της αστυνομίας σαρώνει την περιοχή ενώ στο έργο εντοπισμού των τεσσάρων δραστών μετέχουν επίσης ομάδες ΔΙΑΣ από την Αττική, γειτονικά νησιά και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της Αστυνομίας. Ανάλογη κινητοποίηση υπάρχει και στα υπόλοιπα νησιά της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Η Αστυνομία θέλει να περάσει το μήνυμα ότι η σκληρή παράνομη δράση θα αντιμετωπίζεται ανάλογα, γι αυτό και η κινητοποίηση είναι μεγάλη. Άλλωστε στην Πάρο εξιχνιάστηκε και η περίπτωση του βαρύτατου βίαου περιστατικού κατά 15χρονης.

Να θυμίσουμε ότι η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στις 8.20 το πρωί της Παρασκευής, στο κατάστημα της Alpha Bank στο κέντρο της Νάουσας, στην Πάρο. Οι δράστες μπήκαν στην τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με καπέλα και γυαλιά ηλίου. Ο τέταρτος παρέμεινε εξωτερικά ως τσιλιαδόρος.

Με την απειλή όπλων αφαίρεσαν 45.000 ευρώ. Τους ληστές προσπάθησε να εμποδίσει να διαφύγουν κατα την έξοδό τους ο 53χρονος οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας, γαμπρός της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού.

Τον πυροβόλησαν τρεις φορές τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Οι αδίστακτοι ληστές τράπηκαν τελικά σε φυγή με ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο λίγο αργότερα εντοπίστηκε καμένο από τους αστυνομικούς σε λιμανάκι της Νάουσας, στη περιοχή Αμπελάς, ακριβώς απέναντι από τη Νάξο. θεωρείται πολύ πιθανό να πέρασαν απέναντι με ταχύπλοο.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης