Κρήτη: Σε ΜΕΘ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 12χρονος που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου ενώ έπαιζε

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 12χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κρήτη την ώρα που έπαιζε και τραυματίστηκε βαρύτατα. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το παιδί έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ οι γιατροί προσπαθούν να τον προετοιμάσουν για χειρουργική επέμβαση.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατα τραύματα κυρίως στο κεφάλι. Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Χαλκιαδάκης. Το 12χρονο αγόρι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Όλα συνέβησαν χθες στις 5 το απόγευμα, στο Τυμπάκι όταν ο 12χρονος έπαιζε με τα αδέρφια του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Κάποια στιγμή το κάγκελο του μπαλκονιού υποχωρεί με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο… κενό το παιδί. Αμέσως έγινε αντιληπτό από τους γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης