Κοινωνική βόμβα μεγατόνων οι 2.500.000 ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ των Ελλήνων - Άρχισαν να μην καταθέτουν ούτε φορολογικές δηλώσεις

Περίπου 2.500.000 Έλληνες δεν έχουν πλέον καμία δυνατότητα να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο. Πρόκειται για ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ. Θα πεθάνουν καταχρεωμένοι βλέποντας τα οφειλόμενα ποσά να μεγαλώνουν από πρόσθετους εικονικούς φόρους και μηνιαίους τοκογλυφικούς τόκους.

Στο τέλος του 2015 οι δια βίου οφειλέτες θα έχουν πλησιάσει τους 3.400.000 συνανθρώπους μας. Τα εκατομμύρια των ανθρώπων αυτών δεν έχουν πρόσβαση στις Τράπεζες αφού οι λογαριασμοί τους είναι δεσμευμένοι, δεν έχουν φορολογική ενημερότητα για να ξεκινήσουν κάποια άλλη δραστηριότητα, με λίγα λόγια έχουν οριστικά περιθωριοποιηθεί. Κάθε ελπίδα έχει πεθάνει.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται από την εξής εκπληκτική συμπεριφορά των Ελλήων φορολογουμένων. Λίγες ημέρες πριν λήξει η προθεσμία υποβολής φορολογικής δήλωσης, περίπου 2,5 εκατ. Έλληνες δεν την έχουν καταθέσει. Μάλιστα έκπληκτοι στο Υπ. Οικονομικών βλέπουν καθημερινά την κατάθεση των δηλώσεων να... ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ!

Το τι έχει συμβεί είναι ξεκάθαρο. Οι δια βίου οφειλέτες δεν βλέπουν τον λόγο να καταθέσουν δηλώσεις για φόρους που έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ πρόκειται να πληρώσουν! Το δε πρόστιμο των 100 (και πλέον... ) ευρώ που προβλέπεται για την καθυστερημένη ή μη κατάθεση το βλέπουν σαν σταγόνα στον ωκεανό. Βάλτε το με τα... άλλα οφειλόμενα!

Οι ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ, είναι μια κοινωνική βόμβα μεγατόνων που σύντομα θα απειλήσει αυτούς που την δημιούργησαν : Σαμαρά και Βενιζέλο.

Στο μεταξύ θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς αν υπάρχει λύση. Ναι υπάρχει. Διαγραφή ΟΛΩΝ των εικονικών φόρων που επινοήθηκαν με τα ανύπαρκτα τεκμήρια ώστε οι άνθρωποι να επιστρέψουν στο οικονομικό περιβάλλον και το κράτος να ξαναεισπράττει.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και η αντιπολίτευση... κοιμάται αν και η καταστροφή των Ελλήνω γίνεται μαζικά και μπροστά στα μάτια της. Για παράδειγμα, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ κ.α έχουν ανοίξει συζητήσεις για το αν θα πάνε προς τα αριστερά ή προς το κέντρο, έχοντας προ πολλού εγκαταλείψει την κοινωνία.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης