Κατερίνα Στεφανίδη: Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου

Την αντίδραση της Κατερίνας Στεφανίδη προκάλεσαν τα σχόλια χρηστών στα social media που την καλούσαν να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της μητέρας της.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου. Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι» απάντησε σε σχόλιο χρήστη του Instagram. «Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ.

τη συνέχεια η 33χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαντώντας σε επικριτικά σχόλια που δέχθηκε και θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της από αυτήν της μητέρας της, έγραψε πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να την κάνει αντικείμενο του κομματισμού του, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν σκοπεύει να «μαζέψει» την μητέρα της καθώς δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στεφανίδη

«Αφού πρέπει να γράφω τα αυτονόητα, διαβάστε λοιπόν.

Σε καμία περίπτωση δεν ταυτίζομαι με τις πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της μητέρας μου. Σε αντίθεση με εκείνη δεν έχω υπάρξει ποτέ μέλος κόμματος και ούτε σκοπεύω να υπάρξω.

Δεν επιτρέπω σε κανέναν λοιπόν να με κάνει αντικείμενο του κομματισμού του.

Η μητέρα μου, όπως και εγώ, δρούμε ως ανεξάρτητοι και ενήλικοι πολίτες. Δεν μπορώ και ούτε σκοπεύω να την «μαζέψω», όπως προτείνουν ή υπονοούν διάφοροι, καθώς δεν έχω κανένα τέτοιο δικαίωμα, όπως δεν έχω και καμία ευθύνη για όσα η ίδια υποστηρίζει».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης