Κακοποίηση γάτας στην Ύδρα: Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα του ο 58χρονος

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 58χρονος κακοποιητής του μικρού γιατιού στην Ύδρα. Ο άνδρας πέρασε τη νύχτα του στα κρατητήρια αφού μετά τη χθεσινή παρουσία του στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Ο μεσήλικας, στον οποίο επεβλήθη και διοικητικό προστιμο 15.000 ευρώ  θα μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την ακραία συμπεριφορά σε βάρος του μικρόσωμου ζώου που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό.

Το πρόστιμο των 15.000 ευρώ το οποιο επεβλήθη στον μεσήλικα κακοποιητή, ειναι το ανώτερο που προβλέπεται αν το το δύστυχο ζωο καταφέρει μετά την κτηνωδία που έχει υποστεί να ζήσει καθώς τα ποσά ορίζονται στις 5.000 και αγγίζουν τις 15.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο τα διοικητικά προστιμα, σε περίπτωση θανάτωσης ζώου κυμαίνονται απο 30.000-50.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετά απο σαφείς οδηγίες των αξιωματικών της Διευθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και την καταγγελία ιδιοκτητριας καταστήματος που στεγάζεται κάτω απο το εστιατόριο που ο 58χρονος δράστης, πέταξε το γατάκι απο υψος 8 μέτρων, ενήργησαν ταχύτατα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης