Ιωάννινα: Άγριο μαχαίρωμα σε δομή φιλοξενίας μεταναστών

Την άμεση επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, που έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου μέσα στην δομή της Αγίας Ελένης στα Ιωάννινα, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες από διάφορες χώρες.

Το επεισόδιο συνέβη κατά την διάρκεια άγριου διαπληκτισμού μεταξύ δυο αλλοδαπών από την Ερυθραία ηλικίας 27 και 28 χρόνων που κατοικούσαν στο ίδιο διαμέρισμα, όταν ο πρώτος επιτέθηκε με μαχαίρι στον δεύτερο και τον τραυμάτισε με αυτό στην κοιλιακή χώρα και τον αυχένα. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα", όπου νοσηλεύεται. 

Ο 27χρονος δράστης διέφυγε προσωρινά, αλλά εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από αστυνομικούς της Ασφάλειας στα Ιωάννινα, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Στον χώρο του περιστατικού βρέθηκε το μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστών με το οποίο είχε τραυματίσει τον ομοεθνή συγκάτοικό του.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης