Θεσσαλονίκη: Δέκα άτομα ξυλοκόπησαν 20χρονο και την κοπέλα του

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν ένας 20χρονος και η κοπέλα του στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, όλα συνέβησαν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου όταν το νεαρό ζευγάρι επέβαινε στο αυτοκίνητό του.

Όσο ο νεαρός οδηγούσε, κάποια στιγμή μία ομάδα πέντε ατόμων τους πλησίασε και άρχισε να βρίζει και να χτυπά τον 20χρονο ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Ο 20χρονος έπειτα βγήκε από το όχημά του και στην ομάδα που του επιτέθηκε προστέθηκαν ακόμη πέντε άτομα.

Όπως αναφέρει ο 20χρονος στο MEGA: «Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και πήγα να πάρω την κοπέλα μου. Στην αρχή ήταν τέσσερα άτομα μπροστά μου μέσα στην μέση του δρόμου, οι τρεις έκαναν στην άκρη ο ένας όμως έμεινε και ξεκίνησε να με βρίζει.

Όταν αντιλήφθηκα ότι απευθύνεται σε εμένα τον ρώτησα τον λόγο που με βρίζει ξαφνικά κάποιος μου όρμησε μέσα στο αμάξι. Άνοιξα την πόρτα για να προσπαθήσω να τους απωθήσω».

 Μετά από λίγο κατέβηκε και η κοπέλα του από το αυτοκίνητο, την οποία και χτύπησαν στο κεφάλι. Η φασαρία συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο και η αστυνομία προκειμένου να επέμβει.

Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν ένα άτομο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν ξυρισμένα κεφάλια.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης