Η βόμβα είναι Αφγανική, το βλέπει κανείς; - Η Πάτρα, η Αθήνα και η Σουηδία περιγράφουν την αλήθεια

Δυο ακόμη σοβαρά επεισόδια είχαμε στην παραλιακη της Πάτρας με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς. Στο πρώτο Αφγανοί επιτέθηκαν σε τρεις Πατρινούς που έκαναν τζόκινγκ. Στο δεύτερο είχαμε επίθεση σε αστυνομικό. 

Αυτά τα περιστατικά έχουν προστεθεί στις μόνιμες επιθέσεις κατά φορτηγών στο Λιμάνι της Πάτρας. Όμως το πρόβλημα δεν είναι πια τοπικό αλλά εθνικό, ευρωπαϊκό και πολύ πιο σοβαρό.

Στην Ομόνοια, δηλαδή στο κέντρο της Αθήνας, μια νεαρή έγκυο, την βίασε ένας άγνωστος σε αυτή Αφγανός. Στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια από τρεις Πακιστανούς, - πάντα στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας - οπότε την βίασαν και αυτοί. Η γυναίκα από το κέντρο της Αθήνας, ξαφνικά βρέθηκε στην Καμπούλ. Οι Πακιστανοί δράστες συνελήφθησαν. 

Συμβαίνουν όλα αυτά μόνο στην Ελλάδα; Όχι. Στη Σουηδία οι Αφγανοί μετανάστες ήταν καλοδεχούμενοι στο πλαίσιο της ανθρωπιάς και της υποστήριξης. Η Σουηδία δεν είχε τίποτε να φοβηθεί αφού ήταν η ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ χώρα στην Ευρώπη. Σήμερα, είναι η δεύτερη πιο επικίνδυνη και αυτό σύμφωνα με τα στοιχεία, οφείλεται αποκλειστικά στους Αφγανούς.

Βιασμοί ληστείες, βίαια επεισόδια είναι μια καθημερινότητα ενώ  ξεκίνησε και κάτι χειρότερο που ονομάζεται Αφγανική Μαφία. Διάφορες ομάδες παρανόμων συγκρούονται συχνά προσφέροντας σκηνές Σικάγο αντίστοιχες με αυτές που έζησε και η Αθήνα στους δρόμους πέριξ της Ομόνοιας, με έναν νεκρό από σφαίρα Αφγανό.

Η κυβέρνηση στη Σουηδία, μιλά για έλλειμμα παιδείας στις περιοχές που μεγάλωσαν οι Αφγανοί, αυτή είναι η αιτία της βίας. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική: Το χάος είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ, γι αυτό αρκετοί Αφγανοί που καταφθάνουν στην Ευρώπη, απαιτούν ακόμα και με την βία να αλλάξουν οι... Ευρωπαίοι. Για κάποιους το λέει και η θρησκεία τους.

Οι διαστάσεις του προβλήματος είναι τεράστιες και το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Γιατί τι έχει συμβεί πέριξ της Ομόνοιας;  Η πάλαι ποτέ εμπορική συνοικία της Αθήνας λίγα μέτρα από τη Βαρβάκειο, την πλατεία Κουμουνδούρου, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου Αθηναίων, η περιοχή έχει μετατραπεί σε γκέτο.

Συρράξεις, ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα και πυροβολισμοί είναι στην ημερήσια διάταξη ενός ακήρυχτου πολέμου μεταξύ εγκληματικών ομάδων κυρίως Αφγανών και Πακιστανών. Θα το αφήσουμε να συνεχιστεί αυτό, ακόμα και με βιασμούς περαστικών; 

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης