Ερωτηματικά για την διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων

Πώς μπορεί να έγινε η διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε τραπεζικό κατάστημα στο Ψυχικό, με λεία που εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ; Η διάρρηξη της πρώτης από τις συνολικά τέσσερις θυρίδες έγινε αντιληπτή στις 13 Νοεμβρίου. Η μισθώτριά της πήγε στο υποκατάστημα και διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο της θυρίδας είχε αφαιρεθεί. 

Και οι τέσσερις διαρρηγμένες θυρίδες ανήκουν σε γυναίκες, συζύγους εύπορων επιχειρηματιών. Κατά δήλωσή τους, ο δράστης αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων ενδέχεται να αγγίζει ή και να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ενδεικτικά, η εκμισθώτρια της πρώτης θυρίδας δήλωσε ότι εντός αυτής υπήρχαν 42.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3 εκατ. ευρώ. 

Στον χώρο όπου βρίσκονται οι θυρίδες δεν λειτουργούν κάμερες ασφαλείας, ενώ η πρόσβαση σε καθεμιά από αυτές απαιτεί τη χρήση ενός κλειδιού που έχει ο εκμισθωτής και ενός δεύτερου που έχει υπάλληλος της τράπεζας.

Γεννώνται επομένως εύλογα ερωτήματα για το πώς ο δράστης κατάφερε να βρεθεί στον χώρο και στη συνέχεια πώς κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στις τέσσερις θυρίδες χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχε βοήθεια εκ των έσω ή ανάμειξη στην υπόθεση να έχει ο εκμισθωτής κάποιας από τις υπόλοιπες 1.496 θυρίδες.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης