Εποχή Ωνάση ξαναζεί ο Σκορπιός

Την αίγλη της εποχής Ωνάση θα ξαναζήσει σήμερα, Τετάρτη, ο Σκορπιός, αφού υψηλοί προσκεκλημένοι του διεθνούς jet set θα καταφτάσουν στο νησί για να γιορτάσουν τα 25α γενέθλια  της νέας ιδιοκτήτριας, Κάτια Ριμπολόβλεβα.

Η λίστα των προσκεκλημένων λέγεται πως περιλαμβάνει τουλάχιστον 120 ονόματα και τα ιδιαιτέρως αυξημένα μέτρα ασφαλείας προδίδουν το κύρος όσων θα διασκεδάσουν με την Εκατερίνα και τον πατέρα της. Σε επιφυλακή βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και του Λιμενικού ελέγχουν τα παραπλέοντα σκάφη, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης απαγορεύεται η προσέγγιση των ακτών σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων. 

Σύμφωνα με το Έθνος, φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα του Μονακό Αλβέρτο και την κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας, Σαρλότ Κασιράγκι, να είναι ανάμεσα στους καλεσμένους, ενώ κάποιοι δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να βρεθεί στον Σκορπιό και η Αθηνά Ωνάση. Υπήρξε, επίσης, φημολογία, που διαψεύδεται, περί άφιξης στο νησί της Μπιγιονσέ, της Lady Gaga, ακόμα και του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σίγουρα, όμως, η λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνει ανθρώπους υψηλού κύρους από διάφορες χώρες, όπως Ρωσία, Μονακό, Κύπρο, Αμερική κ.ά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από in

Δείτε επίσης