Εξιτήριο για τον Ελληνοκαναδό χρηματιστή μετά από 13 ημέρες νοσηλείας-Ασύλληπτοι οι δράστες

Ο Ελληνοκαναδός χρηματιστής που έπεσε θύμα βίαιου ξυλοδαρμού, πρόκειται από ώρα σε ώρα να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να επισκέπτεται καθημερινά το νοσοκομείο λόγω της τραχειοστομίας που του έγινε, ενώ οι γιατροί εκτιμούν ότι το μάτι του θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν χρόνο ή και περισσότερο για να αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα από τις Αρχές. Εκτιμάται ότι οι δύο ταυτοποιημένοι δράστες θα παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα έως αύριο.

Η επιτάχυνση των ερευνών ήρθε μετά την επιστολή του δικηγόρου του θύματος, Μανώλη Τρούλη, προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη. Στην επιστολή του, ο δικηγόρος κατήγγειλε την ολιγωρία και την απροθυμία των τοπικών αστυνομικών αρχών να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Ο δικηγόρος του θύματος, Μανώλης Τρούλης, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων τα εξής: «Είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης. Ο πελάτης μου υπέφερε ανείπωτα και η οικογένειά του ζει με το φόβο. Απαιτούμε άμεση δράση από τις Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης