Ειδικά κλιμάκια, εθελοντές, δημοσιογράφοι και τα παιδιά του ψάχνουν για τον παρουσιαστή του BBC

Αγωνιώδεις είναι οι προσπάθειες εντοπισμού του παρουσιαστή του BBC, Μάικ Μόσλεϊ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από τέσσερις ημέρες στην Σύμη.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές, όπως Πυροσβεστική και Αστυνομία έχουν ξεδιπλώσει τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό προκειμένου να διαπιστώσουν την ακριβή διαδρομή που ακολούθησε ο 67χρονος Βρετανός, αμέσως μετά την αναχώρησή του από την παραλία του Αγίου Νικόλα, από όταν δηλαδή χάθηκαν τα ίχνη του.

Στη Σύμη βρίσκεται η γυναίκα του παρουσιαστή και τα τέσσερα παιδιά του, που αγωνιούν για την τύχη του. Την ίδια ώρα μαζί με τις Αρχές, στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχουν εθελοντές αλλά και δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν μεταβεί στο νησί των Δωδεκανήσων για να καλύψουν το ρεπορτάζ.

Παράλληλα, όπως ανέφερε χθες το Λιμενικό Σώμα της Σύμης, πέντε περιπολικά σκάφη - μαζί με όλα τα ιδιωτικά και εμπορικά σκάφη κοντά στο νησί - γνώριζαν για το περιστατικό και αναζητούσαν τον παρουσιαστή. «Όλα τα περιπολικά μας σκάφη ψάχνουν», δήλωσε το λιμενικό.

Η ομάδα αναζήτησης αποτελείται το μεσημέρι της Παρασκευής από 25 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών, δυτών, εθελοντών και πυροσβεστών. Στις έρευνες συνδράμει και ένα ελικόπτερο που εστάλη από την Αθήνα, drone που ψάχνουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και ένας αστυνομικός σκύλος ανιχνευτής.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης