Δημήτρης Χονδροκούκης, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας

Δημήτρης Χονδροκούκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής ύψους

Κατά την άφιξη του Παγκόσμιου πλέον Πρωταθλητή στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Δευτέρας τον περίμενε μία έκπληξη. Φίλοι, συγγενείς, αθλητικοί ρεπόρτερ, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, αλλά και το ΤΤ τον έλουσαν με λουλούδια και ευχές. Ο ίδιος συγκινημένος που έφερε στην πατρίδα το παγκόσμιο χρυσό, υποσχέθηκε να συνεχίσει τον αγώνα για να κατακτήσει και το πολυπόθητο ολυμπιακό μετάλλιο, ευχαριστώντας και το ΤΤ για την πολύτιμη συμπαράστασή του.

Πώς νιώθεις ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής; 

Ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μου.

Φώναζες Ελλάς-Ελλάς. Συγκινήθηκες;

Πραγματικά χαίρομαι που μπόρεσα να κάνω την πατρίδα μου υπερήφανη και να σταθώ αφορμή για… θετική ειδησεογραφία επιτέλους!

Τι σου δίνει δύναμη;

Η αγάπη και η αναγνώριση του κόσμου. Η πίστη των προπονητών μου, των συναθλητών μου, του κοινού, και όσων με στηρίζουν, ανάμεσα σε αυτούς και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Με τρία χρυσά από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία, σου έφερε τύχη το ΤΤ!

Το ΤΤ πραγματικά μου έφερε γούρι! Μπορεί το Α και το Ω να είναι η ατομική προσπάθεια, η αντοχή και η επιμονή σε αυτό το άθλημα, αλλά η αναγνώριση και η στήριξη από ανθρώπους – γιατί στο ΤΤ είδα την ανθρώπινη πλευρά μιας τράπεζας – που πιστεύουν σε μένα είναι ό,τι πιο σημαντικό.

Επόμενος στόχος;

Υγεία, σκληρή προπόνηση, καθαρό μυαλό, αντοχές για την τελική ευθεία. Τους Ολυμπιακούς!

Στο βίντεο που ακολουθεί, η κάμερα του ΤΤ απαθανάτισε τη θερμή υποδοχή αλλά και τις δηλώσεις του χρυσού Δημήτρη, του προπονητή και πατέρα του, αλλά και του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης