Γλυκά Νερά: Ραγδαίες οι εξελίξεις- Καλείται για νέα κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας κλήθηκε για κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ.,  καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν προκύψει νέα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών που έχουν επιληφθεί την υπόθεση. 

Εντός των επόμενων ωρών, επομένως, αναμένεται  ο 33χρονος πιλότος να μεταβεί στην ΓΑΔΑ προκειμένου να του παραθέσουν τα νέα στοιχεία των ερευνών.

Σημειώνεται ότι ο πιλότος, είχε μεταβεί για το μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο και επιστρέφει με ελικόπτερο  για να βρεθεί στην Ασφάλεια. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,, σημαντικά ευρήματα βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, όπου  θα διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στο τι συνέβη εκείνο το ράδυ στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη Καρολάιν μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών μωρό τους. 

Παράλληλα, κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα βρίσκεται η ΕΛΑΣ, όπως ανέφερε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως εξήγησε ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η αστυνομία λειτουργεί με συγκεκριμένες μεθόδους, ενώ εκτός από την εξιχνίαση, θα πρέπει να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, ούτως  ώστε τη στιγμή που θα οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη,  να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία. Τόνισε επίσης ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά.

Σε ερώτηση για το εάν έχουν βρεθεί οι δράστες ανέφερε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την υπόθεση και θα προχωρήσει μέχρι το τέλος.  

Για το ενδεχόμενο ανατροπής στην υπόθεση, υπογράμμισε ότι «δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολάιν». 

Όσον αφορά τον αριθμό των δραστών, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε ότι  «Τρεις δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες. Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρευσαν. Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου και σύμφωνα με αυτήν, οι δράστες ήταν τρεις».

Επεσήμανε μάλιστα ότι «η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ τον αριθμό των δραστών» Ωστόσο, εξέφρασε την άποψη ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει. 

Ανέφερε ακόμη σχετικά με τις μαρτυρίες ότι «Δεν έχουν ανοίξει τα στόματα, αλλά θα ανοίξουν».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης