Γεωργιανός χτύπησε τον μαθητή με σφυρί και μαχαίρωσε τον διευθυντή που πήγε να τον προστατεύσει στο Γυμνάσιο της Κυψέλης

Για όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη με έναν 19χρονο από τη Γεωργία να τραυματίζει με σφυρί έναν 18χρονο μαθητή και με μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου, μίλησε μαθήτρια.

Περιγράφοντας τι συνέβη, η μαθήτρια είπε ότι «όπως ανεβαίναμε να κάνουμε μάθημα, είδαμε το παιδί να κάνει άμυνα και ο δράστης τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα και τα αίματα πήγαν παντού. Ο διευθυντής τότε προσπάθησε να δει αν το παιδί είχε τις αισθήσεις του και έφαγε μια μαχαιριά».

«Ο διευθυντής την έφαγε με το μαχαίρι όταν πήγε να προστατεύσει τον μαθητή» συμπλήρωσε η ίδια κοπέλα.

Στην ερώτηση για το τι προηγήθηκε, η κοπέλα είπε ότι «την περασμένη εβδομάδα ο αδερφός του συμμαθητή μου (σ.σ. ο 19χρονος δράστης) προσπάθησε να ξεμοναχιάσει το παιδί (σ.σ. το 18χρονο θύμα της επίθεσης) και είχε πει ως δικαιολογία σε κάποιον ότι "ήθελε να σκοτώσει την οικογένειά μου"».

«Σήμερα ήρθε αποφασισμένος, μπήκε από την πόρτα, δεν υπήρχε κάποιος να τον σταματήσει, ο φύλακας ήταν εδώ αλλά τον άφησε να περάσει» κατέληξε στην περιγραφή της η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Ξέρω ότι το παιδί που χτύπησε τον διευθυντή μας μπήκε στο σχολείο χωρίς να το σταματήσει κανείς. Μπορεί να θεώρησαν ότι είναι από τα παιδιά που μπαίνουν για 1-2 ώρες και φεύγουν. Ο αδερφός του είχε παίξει ξύλο πριν από μερικές ημέρε με το θύμα και είχαν έρθει οι γονείς τους και τσακωνόντουσαν έξω από το σχολείο. Εμάς μας κλείδωσαν στις τάξεις οι καθηγήτριες για να είμαστε ασφαλείς και εκεί ανησύχησα λίγο» προσθέτει άλλη μαθήτρια του σχολείου.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί της Τρίτης με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο λόγος της επίθεσης αφορά στη διαμάχη που είχε ο αδελφός του δράστη με τον μαθητή από την Νιγηρία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο δράστης συνελήφθη.

Σχετικά με την κατάσταση υγείας των τραυματιών, ο 60χρονος διευθυντής του σχολείου, αλλά και ο 17χρονος μαθητής έχουν τραύματα σε κρανίο, κορμό και κοιλιακή χώρα.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης