Γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ για παιδάκι που έπεσε από μπαλκόνι

Στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης διακομίστηκε το πρωί του Σαββάτου (30/9) ένα παιδάκι δύο ετών, το οποίο φέρεται να έπεσε από μπαλκόνι. Άμεσα δημιουργήθηκε μια γέφυρα σωτηρίας από την ΕΛΑΣ για το παιδάκι που μεταφέρθηκε μέσα σε 10 λεπτά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, στην περιοχή της Νεάπολης. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδάκι ενώ περιπολικά της αστυνομίας μαζί με δικυκλιστες αστυνομικούς των ομάδων ΔΙΑΣ και Ζήτα άνοιξαν τον δρόμο ώστε το ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδάκι να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Τσαϊρίδη, το ασθενοφόρο έφτασε από τη Νεάπολη στο Ιπποκράτειο μέσα σε 10 λεπτά. Μάλιστα ο κ. Τσαϊρίδης δημοσίευσε και βίντεο από τη γέφυρα σωτηρίας.

«Σε μια εποχή που το κύρος του σώματος πλήττεται από περιστατικά επίορκων, οι αστυνομικοί που επιχειρούν στο πεδίο δίνουν καθημερινά τα διαπιστευτήρια τους Πτώση ανηλίκου 2μιση ετών από μπαλκόνι 1 ου ορόφου Άμεσα πληρώματα περιπολικών μαζί με ομάδες Δίας και Ζ έχτισαν αλυσίδα δημιούργησαν αλυσίδα ζωης Από Ούλοφ Πάλμε Νεάπολη στο Ιπποκράτειο μέσα σε 10 λεπτά Συγχαρητήρια !!! Αυτή είναι η αστυνομία που όλοι θελουμε Δίπλα στον πολίτη Για τον πολίτη», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Τσαϊρίδης.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης