Βόλος: Νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό σε βάρος 34χρονου με τέσσερις καταδίκες

Δεν θα γλιτώσει την φυλακή ο 34χρονος που συνελήφθη στο Βόλο την Δευτέρα, ύστερα από καταγγελία της 40χρονης πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Αν και η δίκη του θα γίνει την Πέμπτη, θεωρείται υπότροπος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις!

Ο "νταής" είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση, κλοπή, παραβίαση δικαστικής απόφασης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και 11 μηνών. Μάλιστα, όλες οι αποφάσεις είχαν εκδοθεί ερήμην και εκτιμάται ότι, μετά την εκδίκαση της τελευταίας υπόθεσης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, θα πρέπει να εκτίσει τις ποινές.

Ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας όταν η 40χρονη μητέρα ενός παιδιού από τον πρώτο της γάμο κατήγγειλε ότι την περασμένη Παρασκευή της έστειλε απειλητικά μηνύματα, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πήγε έξω από το σπίτι της και, επειδή εκείνη δεν του άνοιξε και δεν απαντούσε στα μηνύματά του, έσπασε την πόρτα και ένα παντζούρι παραθύρου, όρμησε μέσα και την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης