Βασάνιζαν τον Αλβανό επι δυόμισι ώρες...

Επί δυόμισι ώρες βασάνιζαν τον Αλβανό. Μια κάμερα αποδεικνύει την φρίκη. Η έρευνα των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, βασίστηκε στο υλικό της κάμερας και στη συνέχεια σε μαρτυρίες σωφρονιστικών καθώς και στις διαπιστώσεις ιατροδικαστών και εγκληματολογικού.

ΞΗ έρευνα κατέληξε σε αδιάσειστα στοιχεία, με βάση τα οποία ο εισαγγελέας της Αμφισσας, Νίκος Αντωναράκος, άσκησε ποινικές διώξεις για τρία κακουργήματα σε βάρος 14 υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας.

Ο χώρος αναμονής κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας δεν καλύπτεται από συστήματα παρακολούθησης και οι υπάλληλοι όπως φαίνεται τον μετέτρεψαν σε κολαστήριο για τον δράστη της δολοφονίας του συναδέλφου τους, υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου, σίγουροι πως η αυτοδικία τους δεν θα γινόταν αντιληπτή από κανέναν.

Επιπλέον, νωρίτερα είχαν φωτογραφήσει τον κρατούμενο με μώλωπες σε όλο του το σώμα και είχαν τεκμήρια πως τον παρέλαβαν ήδη χτυπημένο, σε περίπτωση που προχωρούσε σε καταγγελία. Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν πως ο 42χρονος Αλβανός θα πέθαινε από τα χτυπήματά τους, και αυτό θα επέφερε ενδελεχή έρευνα από τους αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης