Απόφαση: Κανένα ελαφρυντικό στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής

Η απόφαση για τα ελαφρυντικά, εξαιρετικά κρίσιμη και σημαντική, ήταν: Κανλενα ελεφρυτνικό στην ηγετικη ομάδα της Χρυσής Αυγης και σε όσους εμολέκονται σε βίαιες πράξεις. Σε πολύ λίγους αναγωβνρίστηκαν ελαφρυντικά οπότε αυτοί θα ρίξουν τις ποινές τους περίπου στο μισό.

Ο ευρωβουλευτης Λαγός που παραβρέθηκε στο Δικαστήριο, ζήτησε την εξαίρεση της έδρας, με αποτέλεσμα να εξετάζεται το αίτημα του. 

Εφόσον απορριφθεί και μετά την δικαστική απόφαση για τα ελαφρυντικά για τους δικαζόμενους πολιτικούς αλλά και για τους δράστες, στελέχη και μέλη της ΧΑ διαφόρων δολοφονικών επιθέσεων, με κορυφαία εκείνη της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, η εισαγγελέας της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου θα αρχίσει την πρόταση της επί των ποινών για το σύνολο των κατηγορουμένων αλλά και για το σύνολο των κατηγοριών που τους βαρύνουν.

Η τελική απόφαση του Δικαστηρίου επί των ποινών το πιθανότερο είναι να εκδοθεί σήμερα αργά το απόγευμα, ενώ αύριο Τρίτη, εκτός απροόπτου οι δικαστές μετά από αγορεύσεις των συνηγόρων, θα αποφασίσουν τελικά ποιοι από τους καταδικασθέντες θα πάνε μέσα και ποιοι θα μείνουν έξω με αναστολή.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης