Αλεξανδρούπολη: Συμμορία ανηλίκων σπέρνει τον φόβο -Κλοπές και εμπρησμοί

Το βράδυ της Τρίτης πήρε τέλος η δράση μιας συμμορίας που απαρτιζόταν από τέσσερις ανήλικους Έλληνες οι οποίοι είχαν ρημάξει τα δίκυκλα στην Αλεξανδρούπολη καθώς, από τις 5 Σεπτεμβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, διέπραξαν πέντε κλοπές και δυο απόπειρες, αλλά και έναν εμπρησμό!

Οι τέσσερις πιτσιρικάδες συνελήφθησαν στην πόλη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας που έφτασαν στα ίχνη τους ερευνώντας τις απανωτές κλοπές. Συγκεκριμένα, διέπραξαν δύο κλοπές μοτοσικλετών και τρεις κλοπές μοτοποδηλάτων, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις επιχείρησαν να κλέψουν δύο μοτοποδήλατα, χωρίς να τα καταφέρουν.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση ένας από τους δράστες μετέφερε το ένα από τα κλεμμένα μοτοποδήλατα σε αγροτική περιοχή της πόλης και του έβαλε φωτιά, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των ανηλίκων για κλοπές τροχοφόρων κατά συναυτουργία και εμπρησμό, κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνει το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανήλικου σε βάρος των γονέων τους, δύο από τους οποίους έχουν συλληφθεί.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης