Άβυσσος η ανθρώπινη ανοησία: Καταλήψεις σε σχολεία αρνητών των... sel tests (!)

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με σχετική παραγγελία, ζητεί την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας και τον σχηματισμό δικογραφίας για διέγερση σε ανυπακοή, σχετικά με τις περιπτώσεις που γίνεται κάλεσμα, μέσω αναρτήσεων, να μην εφαρμόζεται το μέτρο του self-test.

Αφορμή για την εισαγγελική παραγγελία αποτέλεσαν εξοργιστικε΄ς για τον κοινό νου αντιδράσεις σε Λύκειο της δυτικής Θεσσαλονίκης, όταν δεν επιτράπηκε σε μαθητή να προσέλθει στο μάθημα, επειδή αρνήθηκε να προσκομίσει το υποχρεωτικό self-test. Αμέσως έγιναν καταλήψεις (!), με απολογισμό της έντασης μια ημέρα χαμένης δια ζώσης διδασκαλίας.

Τελικά σήμερα το πρωί, μετά από εντάσεις, πιέσεις μαθητών και γονέων που βρέθηκαν έξω από το σχολείο, οι καταληψίες άνοιξαν τελικά τις εισόδους. Ωστόσο, τα μαθήματα έγιναν σήμερα με τηλεκπαίδευση. 

H μητέρα του μαθητή στον Εύοσμο συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα. H ίδια με αναρτήσεις της καταγγέλει... συνωμοσία για να διασωληνωθούν ένα στα τρία παιδιά. Επίσης ότι αυτό θα επιτευχθεί με το βαμβάκι της μπατονέτας που είναι εμποτισμένο με "κάτι".

ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο 20 δευτερολέπτων των αρνητών που δείχνει τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να «ανακοινώνει» δομές συγκέντρωσης για κρούσματα. Πηγές της ΓΓΠΠ ανέφεραν στο «GRTimes» ότι πρόκειται για απόσπασμα από μία αρκετά παλιά ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αναφορά περί «ξενοδοχείων καραντίνας» που είχαν ριχτεί στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού, αφορούσαν τη φιλοξενία ατόμων τα οποία βρίσκονταν θετικοί ύστερα από κάποιο ταξίδι και έπρεπε να μείνουν σε 15ήμερη καραντίνα.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης