«Δεν ήξερα για την οικοδομή, δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού στο Πασαλιμάνι(VIDEO)

Μια πραγματική τραγωδία με θύμα ένα νέο άνθρωπο ο οποίος έδινε τον καθημερινό του αγώνα για να τα βγάλει πέρα, γράφτηκε το πρωί της Τρίτης στα συντρίμμια του εγκαταλελειμμένου κτιρίου επί της οδού Νεωρίων, στο Πασαλιμάνι.

Ο 31χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός ενώ έκανε εργασίες στο χώρο, καταγόταν από το Ελεύθερο Γρεβενών και τα τελευταία χρόνια έκανε μεροκάματα όπου μπορούσε προκειμένου να τα βγάλει πέρα με τη νέα ζωή που είχε ξεκινήσει στην πρωτεύουσα από το 2019.

Για αυτό το λόγο βρέθηκε χθες στο εργοτάξιο, ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού σε κατάσταση σοκ μιλά στο "protothema.gr" για ένα παιδί που έδινε καθημερινά αγώνα για να επιβιώσει.

Παρόλο που ο 31χρονος του είχε πει πως δουλεύει και εκτός υπηρεσίας για ένα έξτρα εισόδημα, ο ίδιος δεν γνώριζε ότι σήμερα είχε πάει για δουλειά στο εργοτάξιο.

Μόλις το πληροφορήθηκε, πήρε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε, με αστυνομική συνοδεία, το ταξίδι για την Αθήνα...

«Ξέρω ότι κατά καιρούς έκανε μεροκάματα αλλού. Δεν έβγαινε το παιδί με τα ψίχουλα και έψαχνε πάντα μια δεύτερη δουλειά. Αλλα για την οικοδομή δεν ήξερα τίποτα. Το έμαθα το πρωί και έρχομαι Αθήνα να μάθω τι έγινε. Δεν μπορώ να το πίστεψω αυτό που έχει συμβεί», λέει ο τραγικός πατέρας.

Ο 31χρονος είχε πάντα μια δεύτερη δουλειά και εργαζόταν σκληρά για να ανταπεξέλθει στη ζωή στην Αθήνα.

Η οικογένεια του τα έβγαζε δύσκολα πέρα και ο Αγαθάγγελος, όσο δεν υπηρετούσε ως ειδικός φρουρός, είχε εργαστεί και ως ντελίβερι για να έχει ένα επιπλέον εισόδημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε είχε και ένα τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι από το οποίο, ευτυχώς, είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης