Τολμήστε κύριε Τσίπρα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι όμηρος μιας μειοψηφίας

Έλεος, τα ψέματα έχουν τελειώσει και όλοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα σώζεται ΜΟΝΟ με τρεις συγκεκριμένες κινήσεις Τσίπρα. Αυτές είναι:

1. Κλείσιμο συμφωνίας ακόμα και σήμερα αν θα ήταν δυνατόν, δεδομένου ότι οι επιβαρύνσεις της όποιας συμφωνίας θα είναι ένα μικρό χάδι σε σχέση με την καταστροφή που ήδη ζούμε και κυρίως με την καταστροφή που θα ζήσουμε όχι αργότερα, αλλά σε λίγες μόνον ώρες.

2. Ψήφιση της συμφωνίας στην Βουλή με τους Λαφαζανικούς και ενδεχομένως τους ΑΝΕΛ να είναι απέναντι εξεγερμένοι και να απειλούν. Ωστόσο πρέπει να γίνει κατανοητό πρωτίστως από τον κ. Τσίπρα, ότι Λαφαζανικοί και ΑΝΕΛ είναι μια μικρή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ (7-8% το πολύ;) που δεν μπορεί να κρατά σε ομηρία και τον ίδιο και την χώρα ολόκληρη.

Άλλωστε, Λαφαζανικοί - ΑΝΕΛ - Βαρουφάκης μας έφεραν ως εδώ.

3. Εκλογές. Μετά την ψήφιση της συμφωνίας ο κ. Τσίπρας μπορεί να προχωρήσει σε βουλευτικές εκλογές ώστε να ξεκαθαρίσει με πολιτικούς όρους πια, τι εκφράζει ο καθένας σε αυτή τη χώρα.

Αν ο κ. Τσίπρας δεν τολμήσει να ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ  με την μειοψηφία του κόμματός του, τότε η συνέχεια είναι γνωστή: Μη έχοντας να πληρώσει μισθούς και συντάξεις θα εκδώσει υποσχετικές (IOU) και έτσι θα ξεκινήσει εν μέσω βιβλικής κατάρρευσης η πορεία προς την δραχμή.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι: Αν η μειοψηφία των Λαφαζανικών - ΑΝΕΛ επιβάλλει άποψη περί δραχμής, η ελληνική κοινωνία που πλειοψηφικά είναι εντελώς αντίθετη μπορεί να την ανατρέψει;

Πολύ φοβάμαι πως όχι γι αυτό και είναι ο κ. Τσίπρας ο μόνος που μπορεί να σώσει την χώρα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

              ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

(Υ.Γ. τον δρόμο της δραχμής τον υποδεικνύουν ήδη Έλληνες πολίτες που δηλώνουν ότι "δεν έχουν να χάσουν τίποτε πια" (οπότε ας έρθει και η δραχμή). Πρόκειται για την εξής άποψη: Αφού είμαι πάμπτωχος και χωρίς μέλλον ας γίνουμε όλοι φτωχοί, τι με νοιάζει;

Δεν προτείνουν την δραχμή για ένα καλύτερο αύριο αλλά για ένα οριζόντιο χειρότερο σήμερα).

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης