Ποιος φταίει για τις μάσκες; Μα... το άθλιο αυτό κράτος

Παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν ποιος πραγματικά ευθύνεται για το φιάσκο με τις μάσκες - μαμούθ των μαθητών. Να τους το πω εγώ, για να μην χάνουν το χρόνο τους με άσκοπες λεκτικές περιπλανήσεις. Ο μοναδικός υπέυθυνος για το χάλι της χώρας να μην μπορεί ούτε σωστές μάσκες να παραγγείλει, είναι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ που έχουν στήσει οι πολιτικοί εδώ και 45 χρόνια (μπορεί και 200. Από το 1821).

Μιλάμε για ένα κράτος που όλοι είναι ανευθυνο-υπέυθυνοι και που ποτέ δεν βρίσκεις ποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Είναι ενα κράτος που τα έχει τακτοποιημένα όλα στα χαρτιά και ας γίνονται όλα ανάποδα στην πράξη. Σημασία έχει τι λένε τα χαρτια.

Στο ζήτημα της μάσκας - μαμούθ, όλα στα χαρτιά είναι εντάξει. Δόθηκαν γραπτώς οι προδιαγραφές του διαγωνισμού, προωθήθηκαν απο τμήμα σε τμήμα με σφραγίδες και υπογραφες και έγιναν ακόμη αι οι πληρωμές στους προμηθευτές έγκαιρα. 

Προσέξτε τώρα: Οι περισσότεροι προμηθευτές είδαν ότι οι μάσκες που τους παρήγγειλαν είναι μεγέθους μαμούθ και ειδοποιησαν όλο τον κρατικό μηχανισμό για την κατασκευαστική αυτή τερατολογία. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ κρατικός λειτουργός δεν ανταποκρίθηκε. Η απάντηση ήταν: "Δεν ξέρω τι μου λέτε. Παρακαλώ να τηρήσετε τις γραπτές προδιαγραφές του διαγωνισμού". 

Έτσι, φτάσαμε στο φιάσκο για το οποίο ΚΑΝΕΙΣ δεν θα λογοδοτήσει. Το ντροπιαστικό αυτό κράτος, δεν έχει ευθύνη δείτε: όλα τα χαρτιά είναι εντάξει. Και ποιος έχει την ευθύνη; "Να παραιτηθούν δυο υπουργοί" ζητά η αντιπολίτευση, λες και όλα θα αλλάξουν σε αυτή τη χώρα ως δια μαγείας αν στη θέση τους βάλουμε άλλους με το κράτος ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Δειτε τώρα το πραγματικό πρόβλημα που το περιγράφω με τη λέξη ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ. Αντί να επισημανθεί ότι εν έτει 2020 δεν μπορεί η χώρα να προχωρά προς το μέλλον με το κράτος της μπούρδας και του χαρτοβασιλέιου, απλώς βρίσκουν μια ακόμη ευκαιρία να κάνουν υποτίθεται αντιπολίτευση. Έχουμε πολιτικούς που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των αναγκών της χώρας. Σε όλα τα κόμματα.

                                      ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης