Οι... φρικτές εξυπνάδες της ΑΑΔΕ θα πλήξουν τους αδύναμους αν εφαρμοστούν

Η κρίση στην Ελλάδα μπορεί να περιγραφεί με την εξής φράση: "Η οικονομική κατάρρευση της χώρας ήταν ένα μεγάλο τσουνάμι που σάρωσε την ξηρά καταστρέφοντας κάθε δραστηριότητα. Στη συνέχεια αντί να έρθει ο Ερυθρός Σταυρός και οι Γιατροί χωρίς Σύνορα, ήρθε το ΣΔΟΕ και η Εφορία".

Πράγματι επειδή στην Ελλάδα έπεσε το κράτος, αμέσως μετά, για να διασωθεί, επιτέθηκε στους πολίτες υφαρπάζοντας τους περιουσίες, μισθούς, συντάξεις, ακόμη και τα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που είχαν πεισθεί να αγοράσουν.

Το εν λόγω τσουνάμι ήρθε, κατέστρεψε αλλά δεν έχει φύγει. Η κρίση είναι ακόμη εδώ και οφείλεται ΑΚΡΙΒΩΣ  στο μεγάλο ιδιωτικό χρέος που φορτώθηκαν τα θύματα του κράτους και των πολιτικών, οι πολίτες. Και όπως διαπιστώνει κανείς είναι ακόμη υπό διωγμό. Πάντα έχουν απέναντι το ΣΔΟΕ και την Εφορία που τώρα λέγεται ΑΑΔΕ.

Έρχεται η ΑΑΔΕ και δηλώνει ότι θα καταγράφει τις δαπάνες ενός εκάστου (πληρωμές με κάρτες, ρεύματα, ενοίκια κ.α.) και αν αυτές ξεπερνούν το δηλωθέν εισόδημα, τότε θα φορολογούνται.

Πρόκειται για αισχρή απάτη και αναφέρω παραδείγματα: Χιλιάδες πωλούν τιμαλφή και κοσμήματα στους τοκογλύφους της γειτονιάς τους για να πληρώσουν το ρεύμα ή το νοίκι τους. Γυναίκες πλένουν σκάλες για να πάρουν λίγα χρήματα ώστε να πάνε σούπερ μάρκετ. Οικογένειες δανείζονται χρήματα από συγγενείς για να στείλουν κάθε μήνα στο παιδί που σπουδάζει. Σύντροφοι συντηρούν το έτερον ήμισυ με χρήματα ώστε να πληρωθούν π.χ. οι 120 δόσεις, γιατί δεν έχουν.

Όλα αυτά τα ποσά συνήθως ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ τα δηλωθέντα εισοδήματα των μη εχόντων. Θα τους φορολογήσετε θεωρώντας τα, κρυφό εισόδημα;

Οι νέοι διωγμοί, από την ΑΑΔΕ δείχνουν ότι η νοοτροπία σε αυτή τη χώρα είναι πάντα η ίδια: Πλούσιος ή φτωχός, θα σε κυνηγούν επινοώντας εξυπνάδες. 

                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης