Μας κυβερνούν εμμονικοί που θεωρούν την καταστροφή που ήδη ζούμε "άσκηση" και όχι πραγματικότητα

Καταστρέφουν γοργά την Ελλάδα αλλά είναι πάντα στον κόσμο τους! Με άνεση ισχυρίζονται ότι από Δευτέρα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα ενώ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι μέχρι την Δευτέρα η καταστροφή θα είναι βιβλικών διαστάσεων και τίποτε δεν θα αλλάξει. Μάλιατα από Δευτέρα το αδιέξοδο θα είναι αδιανόητο, με απόλυτη έλλειψη χρημάτων, κλειστές τράπεζες και για τους τουρίστες, ενώ δεν θα έχουν ούτε για μισθούς και συντάξεις.

Μια αμυδρά ελπίδα είναι να ψηφίσουν οι Έλληνες "ναι" στο δημοψήφισμα και να φύγουν οι εμμονικοί που κυβερνούν αλλά ποιος αποκλείεει να παραμείνουν και με "ναι" στις θέσεις τους διεξάγοντας εκλογές εν μέσω ερημοποίησης της χώρας;

Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα γίνονται μπροστά στα μάτια τους και όμως επιδεικτικά τα αγννοούν βγάζοντας και λόγους περί δημοκρατίας, πορείας προς το σωστό κ.λ.π.

Μετά το λουκέτο των Τραπεζών και την επιβολή των capital controls ακολουθεί σήμερα Τρίτη η επισημοποίηση της χρεοκοπίας. Επίσης είναι θέμα χρόνου να κουρέψουν τις καταθέσεις (μάλλον την επόμερνη εβδομάδα).

Ούτε το ημερήσιο όριο των 60 ευρώ την ημέρα δεν θα είναι σε θέση να ικανοποιήσουν. Ήδη το υπουργείο Οικονομικών αναγνώρισε ότι δεν δύναται να καλύψει τις πληρωμές των 240 ευρώ στους συνταξιούχους και το περιόρισε στα 120 ευρώ. Δεν υπάρχουν χρήματα δηλαδή ούτε για τις συντάξεις.

Στα τηλεπαράθυρα οι κυβερνητικοί είναι σε έναν πλασματικό κόσμο αφού δεν συνειδητοποιούν,ούτε τώρα,την κρισιμότητα των περιστάσεων και δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της τεράστιας εθνικής καταστροφής που έχει ξεκινήσει.Βγάζουν μόνο λόγους.

Ακόμα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι μέσα σε αυτόν τον πλασματικό κόσμο. Εν μέσω ερειπίων, εμφανίζεται άνετος, δηλώνοντας ελαφρά τη καρδία ότι την επομένη του δημοψηφίσματος όλα θα εξελίσσονται κανονικά και εκείνος θα είναι σε θέση να επιτύχει συμφωνία με τους εταίρους μέσα σε λίγες ώρες!
Δυστυχώς και η αντιπολίτευση δεν έχει καταθέσει ΠΡΟΤΑΣΗ τι θα πρέπει να γίνει από Δευτέρα (με ένα "ναι") ώστε η χώρα να σωθεί. Όλα δείχνουν ότι χρειαζόμαστε άμεσα κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.
           ΑΧ

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης