Θα γίνει επιτέλους κατανοητό; Με την απαγόρευση κυκλοφορίας φονεύουμε τον κορωνοϊό

Μια φράση του κ. Τσιόδρα περιγράφει  πως ακριβώς προσπαθούμε κυβέρνηση και υπεύθυνοι πολίτες να νικήσουμε τον κορωνοϊό. Είπε συγκεκριμένα: "Αν με έναν μαγικό τρόπο όλοι οι Έλληνες μπορούσαν να μείνουν επί 14 ημέρες σε απόσταση δυο μέτρων ο ένας από τον άλλον, τότε με το πέρασμα των 14 αυτών ημερών, ο κορωνοϊός θα είχε εξαφανιστεί από την χώρα μας".

Αυτό που είπε ο κ. Τσιόδρας οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορωνοϊός αν δεν βρεί μέσα σε 14 μέρες ξενιστή (δηλαδή ανθρώπινο σώμα για να μπει), πεθαίνει.

Που αποβλέπουν λοιπόν τα μέτρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας; ΟΧΙ μόνο στον να μην κολλήσουμε ο ένας τον άλλον, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στο να ΦΟΝΕΥΣΟΥΜΕ τον κορωνοϊό, να τον εξαφανίσουμε.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των κυβερνητικών μέτρων, αν ακολουθούσαμε με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα περιορισμού τότε, λίγο πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα θα είχαμε κορύφωση της πανδημίας του κορωνοϊού μέ συνολικά 2500-2700 κρούσματα με 75-85 νεκρούς.

Μέχρι τότε και κάθε μέρα, θα έχουμε 80-150 νέα κρούσματα και αμέσως μετά, θα πέσουμε στα 15-40 κρούσματα σε καθημερινή βάση, μέχρι σημαντικής μείωσης στα τέλη Απριλίου.

Ας γίνει επιτέλεους κατανοητό: Αυτή η μείωση δεν θα οφείλεται στο ότι δεν κολλάει ο ένας το άλλον επειδή μας έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία, αλλά επειδή δια της απουσίας μας, έχουμε δολοφονήσει μαζικά τον κορωνοϊό, φροντίζοντας να μην βρίσκει ανθρώπινα σώματα να εισέλθει και να συνεχίζει την παρουσία του.  

Όσοι λοιπόν κυκλοφορούν αμέριμνοι σε παραλίες και πλατείες, σπρώχνονται στα σούπερ μάρκετ και στις ουρές στις τράπεζες, δεν έχουν καταλάβει οι άνθρωποι. Όσο είμαστε σπίτι μας τόσο περισσότεροι κορωνοϊοί εξαφανίζονται, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε στην γενική απολύμανση της χώρας. Η απουσία είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μας όπλο αυτή τη στιγμή. Θα πολεμήσουμε ή θα σπρωχνόμαστε και θα κάνουμε βόλτες;

                               ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης