Αρτέμης Σώρρας και Ντόναλντ Τραμπ

Μην με παρεξηγήσετε αλλά βλέπω σοβαρές ομοιότητες μεταξύ του ταλαίπωρου Αρτέμη Σώρρα και του εκατομμυριούχου Τραμπ. Αν αφήσουμε στην άκρη ότι ο πρώτος ήταν φτωχός και φυλακή και ο δεύτερος πλούσιος στα γήπεδα του γκολφ και στον Λευκό Οίκο, δείτε παρακαλώ: 

Και οι δυο κατάφεραν με τερατώδη ψεύδη να αποκτήσουν οπαδούς τόσο φανατικούς ώστε να διαδηλώνουν στους δρόμους υπερασπιζόμενοι ακριβώς αυτά τα ψεύδη. Ο Σώρρας έπεισε χιλιάδες ανθρώπους να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο Δημόσιο γιατί υπάρχουν διαθέσιμα 600 δισ. ευρώ.

Την τερατολογία ενίσχυαν και site γνωστών σαλτιμπάγκων της δημοσιογραφίας που έγιναν πλούσιοι, επειδή ακριβώς απευθύνθηκαν στα χαμηλά ένστικτα των ανθρώπων.

Όταν αυτό κατέρρευσε ο Σώρρας έπεισε τους ίδιους ανθρώπους ότι πούλησε στη NASA την τεχνολογία του Θεού Απόλλωνα και έτσι μπορούν τα οχήματα τους να πετάνε στο Διάστημα, όπως πετούσε ο Θεός με το Άρμα του. Ήταν τόσο πειστικός που κάτω από την Ακρόπολη είδαμε 300-400 ανθρώπους να επαναλαμβάνουν αρχαίες ρήσεις σε τελετουργικό.

Σε μια άλλη κλίμακα βέβαια, ο Τραμπ είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κλιματικής αλλαγής, ότι ο Covid-19 είναι μια γρίπη που θα σκοτώσει το πολύ 5.000 ανθρώπους (είμαστε στις 260.000 και συνεχίζουμε), ότι κέρδισε τις εκλογές από τον Μπαϊντεν... Το 65% των ψηφοφόρων του το πιστεύει! Έχουν καταγραφεί επισήμως περίπου 16.000 ψέματα που είπε επί θητείας του.

Πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία τους ηλίθιους τις διπλανής πόρτας για να μην γράψω και τους ηλίθιους μέσα στο ίδιο μας το σπίτι; Θα πω τα συνήθη περί παιδείας κ.λπ. αλλά με τρομοκρατεί κάτι χειρότερο. Ο ηλίθιος να έχει γεννηθεί με τα σχετικά γονίδια. Να μην φταίει που δεν είναι σε θέση να καταλάβει ούτε αυτό που βλέπει. Έτσι τον έχει φτιάξει η φύση. Πώς αλλιώς να εξηγήσεις τις συμπεριφορές τους; 

                                   ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

(* Στη φωτό από τη σύναξη Σώρρα στην Ακρόπολη)

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης