Αντιπολίτευση πάντα κόντρα στο γενικό συμφέρον

Το σύνολο της αντιπολίτευσης φαίνεται πως δεν έχει ιδέα για το πως σκέφτεται και λειτουργεί η κοινωνία. Με την έναρξη της πανδημίας άρχισαν να υβρίζουν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των Μέσων Ενημέρωσης γιατί "η κυβέρνηση τα μπουκώνει για να την στηρίζουν".

Το "μπούκωμα" ήταν μια καμπάνια για την προφύλαξη κατά της πανδημίας στην οποία μπήκαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ της χώρας. Αν έγιναν κάποιες αβλεψίες ή αν ευεργετήθηκαν κάποια μεγάλα ΜΜΕ δεν το γνωρίζω.

Και να έγινε όμως, δεν είναι δυνατόν να λοιδορούν με χυδαιότητα, 1.350 ΜΜΕ που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εντάχθηκαν σε μια καμπάνια. Και μάλιστα με αυτό τον τρόπο ενισχύθηκε έμμεσα και ο κλάδος τους.

Να θυμίσω εδώ ότι η προηγούμενη κυβέρνηση μοίραζε χρήμα ΜΟΝΟ στα δικά της έντυπα (ρωτήστε και τον εργολάβο τους κ. Καλογρίτσα πως χρηματοδοτούσε με δωρεές....). ενώ ούτε μια φορά δεν ενίσχυσε τα ΜΜΕ αδιαφορώντας προκλητικά. Τώρα που πήραν κρατική διαφήμιση τα καθύβριζαν για να μην... ξαναπάρουν.

Τι κατάφεραν οι φωστήρες της αντιπολίτευσης; Να εξοργίσουν χιλιάδες εργαζόμενους και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων Τύπου. 

Τώρα έχουν βγει πάλι στα κάγκελα για να μην δώσει η κυβέρνηση 150 ευρώ σε κάθε νέο που θα εμβολιαστεί. Τα χρήματα αυτά θα δοθούν με προπληρωμένες κάρτες και θα πάνε στον Πολιτισμό και στις διακοπές, δηλαδή θα ενισχύσουν την αγορά. Ωφελούμενοι δεν θα είναι δηλαδή μόνο οι νέοι. 

Ας υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση κάνει πίσω και δεν δώσει τίποτε, τι θα έχει καταφέρει η αντιπολίτευση; Ένα σημαντικό ποσό που θα έπεφτε στοχευμένα στην αγορά να χαθεί. Νέοι που θα πήγαιναν ένα θέατρο ή κάπου ένα ωραίο τριήμερο, να μείνουν σπίτι τους. 

Είναι αντιπολίτευση όλο τούτο; Λυπάμαι αλλά όπως με τα ΜΜΕ αδικήθηκαν χυδαία οι περισσότεροι, έτσι και τώρα, κάνουν αντιπολίτευση περιφρονώντας την κοινή λογική και κυρίως τα θέλω των νέων ανθρώπων. Ούτε που τους ενδιαφέρει η γνώμη τους.

                           ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης