Ακυβερνησία, κατιναριό και στο βάθος καταστροφικές βλάβες στην οικονομία και τον κοινωνικό ιστό της χώρας - Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί

Η καταστροφική μεταπολίτευση με ανεύθυνους πολιτικούς, κόμματα της φανατίλας, έλλειψη σχεδίου για οτιδήποτε συνεχίζεται με ακόμα χειρότερες συνέπεις για την Ελλάδα. Αυτή τη φορά μάλιστα ένα εκτεταμένο "κατιναριό" που δεν έχει προηγούμενο δηλητηριάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων.

Το χειρότερο αυτές τις ημέρες είναι ότι αποκρύπτεται απόόλους ότι η χώρα είναι ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. Κανείς δεν μιλά για αυτό αφού μοναδικό θέμα συζήτησης σε καθημερινή βάση είναι αν θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.

Η δήμόσια ατζέντα των πολιτικών συζητήσεων που θέτουν καθημερινά οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ μέσω των πρωτοκλασσάτων δημοσιογράφων τους αφορά την ασημαντότητα ενώ κανείς δεν τολμά να κάνει μια "βουτιά" στις μεγάλες αλήθειες που βιώνουμε.

Για παράδειγμα ενώ όλοι μιλούν για το αν θα γίνει ή όχι συμφωνία (θυμηθείτε: Συμφωνία θα γίνει, τώρα ή λίγο μετά), ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πολιτικός ή δημοσιογράφος δεν περιγράφει την βιβλική καταστροφή που συντελείται στην Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ  "αν και όποτε γίνει".

Η Ελλάδα μοιάζει με έναν πολυτραυματία ο οποίος επειδή δεν έχει καμία ιατρική υποστήριξη, παθαίνει ΜΟΝΙΜΕΣ βλάβες σε βασικά του όργανα που τον καθιστούν σιγά σιγά, οριστικά ανάπηρο.

Στην χώρα αυτή ζούμε μέρες απόλυτης ακυβερνησίας, με αποτέλεσμα παντού να παρατηρούνται μικρές και μεγάλες βλάβες που μετατρέπουν την Ελλάδα σε χώρα ανάπηρη. Πάρα πολλές από τις βλάβες αυτές είναι πλέον ΜΟΝΙΜΕΣ και δεν θα μπορέσουν να επουλωθούν ούτε στο μέλλον.

Ανήκεστος βλάβη είναι οι 4.000.000 Έλληνες, δια βίου οφειλέτες, που χρωστούν σε Δημόσιο, Ταμεία, τράπεζες και δεν θα σηκώσουν κεφάλι ποτέ. Βλάβη είναι, οι εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι που ενώ κάθε μήνα καταχρεώνονται με τεκμήρια και ΟΑΕΕ, δεν κλείνουν τα μικρά εμπορικά τους γιατί δεν θα έχουν ούτε για ψωμί.

Βλάβη είναι, ότι αποφυλακίστηκαν με ον νόμο Παρασκευόπουλου 600 συνάνθρωποί μας, οφειλέτες Δημοσίου,  που ενώ είχαν ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ ΠΟΙΝΕΣ  μπήκαν φυλακή επειδή δεν μπορούσαν να τις πληρώσουν (μιλάμε για άδικες και αντισυνταγματικές ποινές).

Βλάβες υπάρχουν παντού: Η μόνιμη πια ανεργία, η μετανάστευση των νεων, η μονιμοποίηση της χωρίς νόημα βίας μεταξύ των ανθρώπων, η καταστροφή της επιχειρηματικότητας η... η... η...

Ακόμα κι όταν υπογράψει την συμφωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΛΑ τα παραπάνω θα συμβαίνουν κάθε μέρα. Η χώρα θα συνεχίζει ακυβέρνητη και οι μόνιμες βλάβες θα φέρουν την Ελλάδα σε κώμα. Θα συνεχίσει να είναι μια χώρα χωρίς οξυγόνο, χωρίς όνειρα και χωρίς κανένα μέλλον. Ο ΣΥΡΙΖΑ με ταχύτερους βρυθμούς συνεχίζει την καταστροφή των Σαμαρά - Βενιζέλου. Ούτε αυτός μπορεί.

             ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης