Αηδιαστικό - ντροπιαστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κατά του συνόλου του Τύπου

Οι λέξεις είναι συγκεκριμένες και το νόημα τους με εκφράζει απολύτως. Νοιώθω οργή, αποστροφή και βαθύτατη περιφρόνηση για το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έδωσε λεφτά σε 1230 Μέσα Ενημέρωσης για να τα φιμώσει. Για να τα εξαγοράσει και να την ευλογούν.

Αυτή η εξωφρενική χυδαιότητα δεν έχει ίχνος αλήθειας. 

1. Κανένα απολύτως μέσο Ενημέρωσης δεν πήρε "άνωθεν εντολές". Ποιοι το λένε αυτό; Αυτοί που ανάστησαν τον νεοαυαριανισμό, με κατευθυνόμενη κρατική και τραπεζική διαφήμιση.

2. Για πρώτη φορά μετά από δέκα και πλέον χρόνια, ειδικά τα περιφερειακά ΜΜΕ πήραν κάποια χρήματα (εν μέσω πανδημίας) και... καταγγέλονται για ξεπουλημένα.

3. Ιστοσελίδες που ενεγράφησαν στην πλατφόρμα της Γραμματείας Τύπου επί ΣΥΡΙΖΑ για να ενταχθούν σε προγράμματα δεν πήραν ποτέ ούτε ευρώ. Έπαιρναν όμως ΟΛΑ τα δικά τους blog δεκαδες χιλιάδες ευρώ ανά σεζόν.

4. Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι: ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ σε κανένα περιφερειακό Μέσο χρήματα θα σας πυροβολούμε. Το πιθανότερο είναι να τα καταφέρουν.

Το έκαναν και με τα ΚΕΚ που ξοδέυτηκαν για να αναλάβουν την επιμόρφωση των επιστημόνων και το πρόγραμμα ακυρώθηκε χωρίς να εισπράξουν ούτε αυτά που πλήρωσαν. Υβριζόμενοι και αυτοί από τον ΣΥΡΙΖΑ σαν απατεώνες.

                            ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε την χυδαιότητα στο: https://www.youtube.com/watch?v=jkMTCwl74CA

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης