Έρχεται η χειρότερη εβδομάδα των Ελλήνων τα τελευταία 40 χρόνια - Δεν κυβερνά ο Τσίπρας αλλά Λαφαζανικοί με ΑΝΕΛ

Ο κ. Τσακαλώτος έκανε μια άγια δουλειά. Αποκάλυψε μέσα από την πολιτική του αθωότητα, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας παράτησε την διαπραγμάτευση στις Βρυξέλλες ενώ η διαφορά με τους εταίρους ήταν μόλις 60 εκατ. ευρώ (αποκάλυψη Γιούνκερ) και γύρισε στην Ελλάδα για να προκηρύξει μεταμεσονύχτιο δημοψήφισμα.

Ο Άγιος Τσακαλώτος με ειλικρίνεια που τον τιμά, είπε ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ θα μπορούσε να περάσει τη συμφωνία από την Βουλή και θα έπεφτε! Το δημοψήφισμα, είπε, μας κράτησε στην εξουσία.

Γνωρίζουμε στο δημοσιογραφικό παρασκήνιο τι συνέβη εκείνη την Παρασκευή. Υπήρξε ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στον Τσίπρα από ομάδα 45 βουλευτών ότι τέτοια συμφωνία δεν θα την ψηφίσουν. Οι Λαφαζανικοί και οι ΑΝΕΛ, τον ανάγκασαν να γυρίσει πίσω και να καταφύγει στο τρικ του δημοψηφίσματος για να μείνει πρωθυπουργός.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΡΑ: Τι θα έχει αλλάξει από Δευτέρα και οι Λαφαζανικοί - ΑΝΕΛ θα δεχθούν να ψηφίσουν ΤΟ ΙΔΙΟ ή και χειρότερο πακέτο μέτρων; Τίποτε. Άρα η Ελλάδα καταστρέφεται γιατί ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κουμαντάρει το ίδιο του το κόμμα.

Ο κ. Τσίπρας είναι πια τραγικά μόνος: Δείτε στα τηλεπαράθυρα: Μόνον Λαφαζανικοί και ΑΝΕΛ δίνουν μάχη για το "όχι" δεκάδες υπουργοί του έχουν εξαφανιστεί διαφωνόντας προφανώς με ότι έχει γίνει. Δείτε στο εξωτερικό δεν τον κάλυψαν ούτε οι Podemos. Δείτε θεσμικά στην ελληνική κοινωνία: Πανεπιστήμια, Επιμελητήρια, όλοι μα όλοι οι φορείς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, όλοι είναι απέναντί του.

Πως αντιμετωπίζει όλη αυτή την περιθωριοποίηση ο κ. Τσίπρας; Αυτοανακηρύχθηκε σε θεσμικό εγγυητή του αποτελέσματος ώστε να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός παρά την συντέλεια της χώρας εξ αιτίας των χειρισμών του.

Το που μας οδήγησε ο κ. Τσίπρας θα φανεί από Δευτέρα όταν η Ελλάδα θα ζήσει μια αδιανόητη πραγματικότητα. Χωρίς τράπεζες, χωρίς ΑΤΜ, χωρίς χρήματα για να βάλουν βενζίνη τα περιπολικά, με τα άδεια ράφια να πολλαπλασιάζονται, με μια κοινωνία διαιρεμένη έτοιμη να συγκρουστεί, θα βλέπουμε όλοι έκπληκτοι και πάλι τον Τσίπρα να υπόσχεται ότι αυτά που θα ζούμε θα αλλάξουν γιατί εγγυάται αυτός.

Θα συνεχίσει να ψεύδεται ότι "έρχεται λύση", θα συνεχίσει να υβρίζει τους Έυρωπαιόυς ότι όλα οφείλονται σε αυτούς και την ίδια ώρα οι Λαφαζανικοί - ΑΝΕΛ θα ετοιμάζουν την ¨λυση" της δραχμής.

Δεν κυβερνά ο Τσίπρας, ποτέ δεν κυβέρνησε. Ένα κοκτέιλ οικονομικών εμμονών του Βαρουφάκη και αριστερών εμμονών του Λαφαζάνη κυβέρνησαν μέχρι τώρα την Ελλάδα, την καταστρέφουν και θα συνεχίσουν αν δεν υπάρξει ΟΡΜΗΤΙΚΗ αντιμετώπιση τους.

Από Δευτέρα αρχίζει η πραγματική δοκιμασία της χώρας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο δημοψήφισμα, αφού ο κ. Τσίπρας και με το "ναι" θα επιχειρήσει να συνεχίσει να "κυβερνά" την χώρα. Είναι φανερό ότι η μόνη διέξοδος είναι οι φιλοευρωπαϊαστές του ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν σε μια συνεννόηση με τους αντίστοιχους του υπόλοιπου πολιτικού συστήματος ώστε να ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ οι "Λαφαζάνηδες - ΑΝΕΛ" που τώρα όπως είπαμε, κυβερνούν.

            ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης