Τσιτσιπάς: Ελπίζω να αγωνιστώ χωρίς πόνο στο Miami Οpen

Να αφήσει πίσω την παρουσία του στο Indian Wells και να επιστρέψει στα φυσιολογικά του δεδομένα θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Miami Open. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε πως έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στον ώμο και πως ελπίζει να απολαύσει την συμμετοχή του στο δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά των ΗΠΑ.

«Όλα πηγαίνουν καλύτερα και κινούμαι προς την σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω να αγωνιστώ χωρίς πόνο και να είμαι ικανός να εμφανιστώ εκεί και να δείξω κάτι διαφορετικό από το Indian Wells επειδή εκεί υπέφερα πολύ…. Ελπίζω να παίξω με πιο έντονο το στοιχείο της ευχαρίστησης στο court και να μην σκέφτομαι τόσο πολύ το χέρι μου»

είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η υγεία μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να έχω στο τένις. ‘Όταν νιώθω υγιής, όλα είναι σωστά, απολαμβάνω την παρουσία μου στο court, αισθάνομαι δημιουργικός, μπορώ να δώσω ποικιλία στο παιχνίδι μου και νιώθω ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Αυτός είναι ο στόχος μου για το τουρνουά, να παίξω χωρίς πόνο και να δω πως θα ανταποκριθεί το χέρι μου τις επόμενες ημέρες».

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης