Λιούις Χάμιλτον: Το νέο του πρότζεκτ με συνέταιρο τον Μπραντ Πιτ

Ο «βασιλιάς» της Formula1 ετοιμάζει μία σημαντική επένδυση στον χώρο του θεάματος, έχοντας στο πλευρό του, τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Λιούις Χάμιλτον θα διεκδικήσει στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι τον όγδοο τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην καριέρα του, στο φινάλε μίας μυθικής αγωνιστικής χρονιάς, που είχε στο επίκεντρο, την μονομαχία του με τον Μαχ Φερστάπεν.

Ο Βρετανός πιλότος προετοιμάζεται για την κούρσα που μπορεί να τον κάνει τον νούμερο 1 οδηγό στην ιστορία του αθλήματος, ωστόσο, «τρέχει» κι άλλα σημαντικά θέματα μακριά από τον κόσμο της ταχύτητας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ που επιχειρεί αυτή την εποχή ο Χάμιλτον έχει ως σημείο αναφοράς την συνεργασία του με τον διάσημο ηθοποιό, Μπραντ Πιτ.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν να δημιουργήσουν από κοινού μια ταινία. Ο τίτλος παραμένει ακόμη άγνωστος, αλλά αμφότεροι υποσχέθηκαν πως θα είναι μία από τις καλύτερες, τις πιο εμπορικές και επιτυχημένες για το 2022.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Ζόσεφ Κοζίνσκι, παραγωγός ο Τζέρι Μπρακχάιμερ ενώ την χρηματοδότηση θα αναλάβει ο Χάμιλτον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αρκετά στούνιο του Hollywood δίνουν μάχη για να αποκτήσουν την ταινία και οι μεγαλύτεροι «κολοσσοί», όπως η Paramount, η Sony, η Universal, η Disney και το Neflix έχουν μπει στο... κόλπο για να συνδέσουν το όνομά τους με την ταινία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το σενάριο του έργου θα έχει να κάνει με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αυτή θα είναι η δεύτερη απόπειρα συμμετοχής του Πιτ σε ένα τέτοιο πρότζεκτ.

Η πρώτη ήταν στην ταινία «Go Like Hell», όπου ήταν μια ανάσα μαζί με τον Τομ Κρουζ να πρωταγωνιστήσουν στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο είχε ως κεντρικό αντικείμενο την μάχη της Ford με την Ferrari. Τελικά, πρωταγωνίστησαν οι Ματ Ντέιμον και Κρίστιαν Μπέιλ.

Ο Χάμιλτον, όμως, δεν είναι δραστήριος μόνο στον χώρο του θεάματος αλλά και σε εκείνον του real estate. Με κάρδη καριέρας άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ και με δεκάδες χορηγούς που του στρώνουν δρόμο φτιαγμένο από χρυσάφι, ο Βρετανός οδηγός έχει επενδύσει ένα μεγάλο κομμάτι της περιουσίας του σε ακίνητα πολύ μεγάλης αξίας. 

Ξεχωρίζει το ρετιρέ σε ουρανοξύστη του Μανχάταν, το οποίο αξίζει 40 εκατομμύρια δολλάρια ενώ διαθέτει κι ακόμη ένα σπίτι στην Νέα Υόρκη, το οποίο κοστολογείται στα 55 εκατομμύρια δολλάρια.

Παράλληλα, έχει αγοράσει ένα τετραόροφο αρχοντικό στο Λονδίνο και ακόμη δύο χλιδάτα διαμερίσματα στο Μονακό και την Γενεύη.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης