Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Greek Freak μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, όταν η μητέρα του έφτιαχνε πάνες με σεντόνια για τον μικρό του αδελφό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκτός από ένας υπέρλαμπρος αστέρας του μπάσκετ, αποδεικνύει και πόσο σπουδαίος είναι και έξω από τις γραμμές του γηπέδου, καθώς έχει έντονη φιλανθρωπική δράση.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ τρέχει το πρόγραμμα «Milwaukee Diaper Mission» και σε πρόσφατη εκδήλωση μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και όσα του έρχονται στο μυαλό όταν βλέπει οικογένειες να μην έχουν ούτε τα απαραίτητα.

”Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target. Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη” είπε αρχικά και συνέχισε:

”Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες.

Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη”.

 

Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης