Άκου κατεργαράκο (Κυριάκο Μητσοτάκη)

Άκου κατεργαράκο (Κυριάκο Μητσοτάκη) 

Απερίγραπτη η δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη ότι "οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες πρέπει  να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν σε Δήμους και Δημόσιο".

Ο κ. Μητσοτάκης είναι μια σκέτη απογοήτευση. Εκφράζει μόνο τον παλαιοκομματισμό και δυστυχώς κατά μια έννοια είναι ο ίδιος... κατεργαράκος. Διότι κ. Μητσοτάκη όλοι αυτοί οι κατεργαράκηδες προσλήφθηκαν από εσάς τους πολιτικούς  που :

* Δημιουργήσατε στεγανά με αποτέλεσμα αν δεν έχεις πολιτικό μέσον να μην μπορέις να προσληφθείς πουθενά.

* Επινοούσατε (νομοθετώντας στην Βουλή) νέους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ φορείς ώστε να βολέψετε ψηφοφόρους σας. Και εκεί τους προσλαμβάνατε.

* Προχωρήσατε σε αυτές τις παράνομες προσλήψεις δίδοντας ΚΡΥΦΗ εντολή οι ελεγκτές να κάνουν τα στραβά μάτια και να τους περνάνε παρά τα πλαστά τους πτυχία.

Τώρα κατεργαράκο - Κυριάκο Μητσοτάκη ρίχνεις τις ευθύνες μόνο στα θύματά των πολτικών, δηλαδή τους πολίτες Επιμένεις ότι αυτοί ενώ είναι τα θύματα των πολιτικών σας χειρισμών, είναι ταυτόχρονα και θύτες.

Το δε χειρότερο κατεργαράκο είναι ότι ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ απολύτως αυτούς που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους (δηλαδή τους ελέγχους). Ξέρουμε γιατί. Είναι τα στενά κομματικά σας στελέχη που τους προστατεύεις γιατί εκτελούσαν κατά γράμμα τις εντολές σας για αυτές τις παράνομες προσλήψεις.

Αλλά, κατεργαράκο Μητσοτάκη πάει πολύ ενώ έχετε το σύνολο της ευθύνης για αυτή την απέραντη φαυλοκρατία, να εμφανίζεσαι και τιμητής των θυμάτων σας. Πάει πολύ.