Μιτς Γουαϊνχάουζ εναντίον Ζαν Πολ Γκοτιέ

Jean Paul Gaultier

Ο διάσημος σχεδιαστής Jean Paul Gaultier παρουσίασε την καινούρια του collection στο Παρίσι που ήταν εμνευσμένη από την Amy Winehouse. Το show έφερε αρνητικά σχόλια από την πλευρά του πατέρα της.

Ο πατέρας της Εϊμι χρησιμοποίησε το twitter για να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το σόου χαρακτηρίζοντάς το «κακόγουστο», ενώ μίλησε για το σοκ που προκάλεσε το εν λόγω θέαμα στην οικογένειά του.

«Η οικογένειά μου αναστατώθηκε βλέποντας αυτές τις εικόνες, ήταν κυριολεκτικά ένα μεγάλο σοκ» ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Θρηνούμε ακόμη την απώλειά της και είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα καθώς μόλις συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τον τραγικό θάνατό της. Το να βλέπουμε την εικόνα της σε "χονδρική πώληση ενδυμάτων" ήταν κάτι το οποίο ούτε περιμέναμε, ούτε γνωρίζαμε».

Συνεχίζει λέγοντας ότι: «Είμαστε περήφανοι για την επιρροή που είχε η Εϊμι στην μόδα, αλλά τα μοντέλα με τα μαύρα πέπλα, που κάπνιζαν τραγουδώντας τα τραγούδια της, ήταν κακόγουστο. Το όλο σόου αναπαριστούσε μια Εϊμι στις χειρότερες στιγμές τις, τις οποίες ο Γκοτιέ "έντυνε" με λάμψη».

Τέλος λέει πως: «Κανείς δεν ζήτησε την άδειά μας η τουλάχιστον δεν έκαναν μια δωρεά στο Ίδρυμα της Εϊμι. Όλο αυτό ήταν μόνο για να βγάλει χρήματα ο Γκοτιέ και αυτό είναι μεγάλο λάθος».

Πηγή: 
http://molonoti.gr/ με πληροφορίες από Βήμα

Δείτε επίσης