Χαμένοι από χέρι

Η χώρα έχει καταρρεύσει σε όλα τα επίπεδα. Το χειρότερο όλων είναι η πρωτοφανής κυβερνητική παραλυσία που παρατηρείται. Δεν υπάρχει κυβέρνηση. Οι υπουργοί χωρίς να ελέγχονται από πουθενά κάνουν κυριολεκτικά του κεφαλιού τους. Ο κ. Βορίδης προχωρούσε σε προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στα ΕΛΤΑ. Μετά την κατακραυγή, τις διέκοψε. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι είναι εποχιακό προσωπικό που κάθε χρόνο είναι αναγκαίο. Τότε γιατί δεν προχώρησαν στις προσλήψεις; Ακόμα χειρότερα ο κ. Σκανδαλίδης έφερε ένα νομοσχέδιο συγχώνευσης Οργανισμών που μετά από... μια ώρα το απέσυρε! Δεν είχε ιδέα κανείς επ' αυτού.

Και το ωραιότερο: Ένα πρωί ο κ. Χρυσοχοΐδης που μόλις πριν μια εβδομάδα έγινε υπουργός Προστασίας του Πολίτη και που θα μείνει σε αυτή τη θέση 5-6 μέρες ακόμη (γιατί κλείνει η  Βουλή λόγω εκλογών), αποφάσισε να κατασκευάσει... αλυσίδα Κέντρων Κράτησης Μεταναστών. Κάτι σαν τα Careefour ένα πράγμα. Όχι ένα ούτε δυο: Τριάντα τέτοια Super Market απλωμένα σε όλη την χώρα θα φτιάξει ο μεγάλος, μέσα σε αυτές τις 5-6 μέρες που θα παραμείνει υπουργός.

Το καταλαβαίνετε έτσι; Είμαστε χαμένοι από χέρι. Μας κυβερνούν άνθρωποι που εκεί που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους εγκέφαλος, αυτοί έχουν κάτι άλλο. Ή μπορεί να μην έχουν και τίποτε. Ποιός λογικός άνθρωπος που ξέρει ότι μένει υπουργός για 5-6 μέρες ακόμη και που μετά θα κυβερνούν άλλοι, ξυπνά ένα πρωί και ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΛΩΝ, (κυβέρνησης, κομμάτων, τοπικών κοινωνιών), χτίζει ΤΡΙΑΝΤΑ στρατόπεδα-φυλακές με τριπλή περίφραξη! Που ονειρεύτηκε δηλαδή ότι αυτό είναι η λύση στο μεταναστευτικό! ΜΟ-ΝΟΣ ΤΟΥ!

Η παράνοια συνεχίζεται φυσικά στα ΜΜΕ που το κάνουν θέμα, η αντιπολίτευση που προσπαθεί στα σοβαρά να τοποθετηθεί και πάει λέγοντας. Όσο κυβερνούν τέτοιοι, δεν μας σώζει τίποτε φυσικά. 

molonoti.gr