Το "τίποτα" είναι επικίνδυνο

Το "τίποτα" είναι επικίνδυνο

 

"Πολιτικούς" όπως ο Πάγκαλος και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μάταιο να τους παρακολουθεί κανείς. Πρόκειται για επίκίνδυνα πρόσωπα που καταφέρνουν να περιορίζουν κάθε δημόσια συζήτηση στο ευτελές και το αδιανόητα ηλίθιο και ανεπαρκές. Αυτό είναι το γηπεδό τους κι αν μπεις... έμπλεξες. Δεν θα βγάλεις με τίποτα άκρη.

Δείτε τι λέει ο Πάγκαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ : "Όλη σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, διεφθαρμένοι, ανήθικοι, άχρηστοι, έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ". Δηλαδή ο Πάγκαλος μας λέει ότι ο ΠΑΣΟΚ εξασφάλιζε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κυβερνούσε με ένα 25% που το ψήφισε σταθερά. Μάλιστα εξ αιτίας αυτού του διεφθαρμένου 25% ο ίδιος έγινε πολλές φορές υπουργός. Μόλις δε έφυγαν οι διεφθαρμένοι, ο Πάγκαλος έγινε ιδιώτης, αφού δεν μπορεί να εκλεγεί ούτε δημοτικός σύμβουλος.

Βέβαια οι δημοσιογράφοι της συμφοράς που τον ακούν να το επαναλαμβάνει δεν τον ρώτησαν : Όταν οι διεφθαρμένοι σας έκαναν κυβέρνηση γιατί δεν μιλούσες;

Ακόμα χειρότερη και θλιβερή είναι η περίπτωση του Γεωργιάδη. Αυτός μη αντέχοντας την σαρωτική κριτική που του ασκούν οι πολίτες πέρασε στην... καφενόβια αντεπίθεση! Ουρλιάζοντας, αλλαλάζοντας, κατηγορεί τους πολίτες (εσείς ψηφίζατε όσους σας κατέστρεψαν), αυτούς που αυτοκτονούν (ε'ίναι μόνο 300 το χρόνο!!!) κ.ο.κ

Ο Γεωργιάδης είναι στα όριά του πάντως. Δεν αντέχει τέτοια πίεση και με τέτοιες αντιδράσεις, η γελοιοποίησή τους μεγαλώνει συνεχώς.