Το... σάπιο ΠΑΣΟΚ

Πάντα σάπιο το ΠΑΣΟΚ (Φροντίζει ο Βενιζέλος)

Απίστευτος πράγματι ο κ. Βενιζέλος... Αφού διαβεβαίωσε το πανελλήνιο ότι το ΠΑΣΟΚ "είναι ένα σάπιο κόμμα προσκολλημένο στον κρατισμό και τον κυβερνητισμό", συναντήθηκε με την διοίκηση της ΑΔΕΔΥ για να τους διαβεβαιώσει ότι "δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος", αλλά και να υπενθυμίσει ότι "τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων έχουν ρυθμιστεί με κατ εξαίρεσιν νομοθετική ρύθμιση".

Σύσσωμος ο Τύπος εξήγησε ότι ο κ. Βενιζέλος επεδίωξε αυτή την συνάντηση και εξήγγειλε ως ο επόμενος πρωθυπουργός (!) κατάργηση των 150.000 απολύσεων που περιμένει η τρόικα γιατί το (σάπιο...) ΠΑΣΟΚ χάνει την εκλογική του πελατεία που είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι!

Πώς να σχολιάσεις την πολιτικά αναιδέστατη συμπεριφορά του κ. Βενιζέλου; Την ώρα που στον ιδιωτικό τομέα έχουμε πάνω από 1.200.000 ανέργους και αδυναμία των μισών περίπου Ελλήνων να σώσουν τα σπίτια τους από τα τραπεζικά δάνεια, αυτός ξεκάθαρα δηλώνει: Ας πεθάνουν του ιδιωτικού τομέα. Ας τους αφήσουμε άνεργους, χωρίς ρυθμίσεις των στεγαστικών τους δανείων και με μισθούς πείνας. Εμείς, του (σάπιου...) ΠΑΣΟΚ, ας υπενθυμίσουμε στο 1.000.000 δημόσιους υπαλλήλους ότι όχι μόνο κάποτε τους προσλάβαμε (με αδιαφάνεια σε αρκετές περιπτώσεις, ή ιδρύοντας άχρηστους Οργανισμούς), αλλά δεν θα τους.. απλύσουμε κιόλας! Μπας και μας ψηφίσουν! Αυτό είναι το.. φρέσκο ΠΑΣΟΚ;

Τι να πεις λοιπόν για τον κ. Βενιζέλο; Μόνο ότι οι μέρες που θα έρθουν θα είναι σίγουρα αυτές που θα του αξίζουν. Να είναι βέβαιος γι αυτό.

                     molonoti.gr