Το καράβι που λέγεται "Ελλάς" συνεχίζει ακυβέρνητο

Έχουμε λοιπόν ένα πολιτικό σύστημα που δεν πείθει. Το δράμα για την χώρα είναι ότι δεν πείθει ΚΑΝΕΝΑΣ. Στο μοναδικό ερώτημα που θα έπρεπε να απαντούν όλα τα κόμματα και όλοι οι πολιτικοί σε αυτή την προεκλογική περίοδο - πώς βγαίνουμε από την κρίση - δεν απαντά κανείς..! Και δεν απαντά κανείς, γιατί κανείς δεν έχει ασχοληθεί με αυτό!

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απευθύνονται μόνο στο κομματικό τους ακροατήριο. Στόχος η μέγιστη δυνατή συσπείρωση. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν αιφνιδιαστεί από τα ποσοστά που δέχονται χωρίς να έχουν προσπαθήσει γι αυτά. Τα εισπράττουν λόγω της διαμαρτυρίας προς τον δικομματισμό. Και όλοι μαζί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για το τι πρέπει να γίνει από την Δευτέρα 7 Μαίου.

Υπάρχει εξήγηση γι αυτή την αδιανόητη ανεπάρκεια. Όλα τα κόμματα έχουν ένα εξαιρετικό Know how για το πως να απευθύνονται στου κομματικούς τους πελάτες. Ο δικομματισμός μέσα από τις εξυπηρετήσεις. Και η αντιπολίτευση μέσα από μια καρικατούρα ψευτοκριτικής. Έτσι έπαιρναν ψήφους και είχαν βολευτεί σε ρόλους. Δυο κόμματα που θα εναλλάσσονται στην εξουσία και απέναντί τους μια μόνιμη αντιπολίτευση βολεμένη στην... χρηματοδότηση με κρατικό χρήμα. Δεν υπήρχε λόγος να σχεδιάσει κανείς τίποτε για το μέλλον! Βλέποντας και κάνοντας!

Σήμερα λοιπόν και πάλι δεν λένε τίποτε. Όλοι τους. ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. Δεν το έχουν ξανακάνει να σχεδιάζουν για το μέλλον. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Συνεπώς το καράβι που λέγεται "Ελλάς" συνεχίζει ακυβέρνητο με το πλήρωμα (πολιτικοί) να μην έχει ιδέα προς τα που πρέπει να πάει, όποιον κι αν τοποθετήσουν στο πηδάλιο οι... επιβάτες!

Τι καλά όταν ήταν δεμένο μονίμως στην προβλήτα. Έκαναν τον καπετάνιο μια χαρά. Ποιος έκοψε τους κάβους και φτάσαμε μεσοπέλαγα και πρέπει κάποιος να το κυβερνήσει; Αφού δεν ξέρει κανείς!

molonoti.gr

Σχόλια

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΓΩ ''ΕΞΟΥΣΙΑΣ΄΄ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ''ΕΞΟΥΣΙΑ''!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ .. ΗΤΑΝ... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔ Ι!!
ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΤΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ....ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ''ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ'' ΤΟΥΣ...ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !!! ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΡΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ''ΑΦΕΝΤΙΚΑ'' !!! Η ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ!!! ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ''ΠΡΟΣΦΕΡΕ''....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ !!!