Η D-Link λανσάρισε all-in-one λύση ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος

Η D-Link, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της ολοκληρωμένης λύσης ανίχνευσης θερμοκρασίας (DCS-9500T). Το DCS-9500T είναι ένα kit που αποτελείται από μία έξυπνη, θερμογραφική κάμερα ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος με διπλό φακό, ένα βαθμονομητή, καθώς και λογισμικό διαχείρισης.

Καθώς καταβάλλονται προσπάθειες σε όλο τον κόσμο για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του COVID-19, το DCS-9500T kit συνδυάζει τεχνολογία θερμικής απεικόνισης με τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να εντοπίσει εάν ένα άτομο παρουσιάζει υψηλές θερμοκρασίες και να σημάνει αυτόματα συναγερμό.

Σχεδιασμένο ειδικά για την παρακολούθηση μεγάλων, πολυσύχναστων περιοχών - όπως σχολεία, εργοστάσια, κτίρια γραφείων, αεροδρόμια ή νοσοκομεία - η τεχνολογία παρέχει γρήγορη ανίχνευση θερμοκρασίας της επιφάνειας του δέρματος για έως και 30 άτομα ταυτόχρονα, με ακρίβεια >0,3°C.

Η έξυπνη λύση ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος περιλαμβάνει κάμερα υψηλής ακρίβειας με θερμικό φακό ευρείας γωνίας, καθώς και θερμικό αισθητήρα υψηλής ανάλυσης IRFPA 400x300 microbolometer, που επιτρέπει θερμική απεικόνιση με ευκρίνεια και αποτελέσματα ακριβείας κατά τον εντοπισμό περιπτώσεων υψηλής θερμοκρασίας σώματος.

Μαζί με τον υψηλής ανάλυσης αισθητήρα οπτικής απεικόνισης, η κάμερα μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικό υλικό υψηλής ποιότητας συγκεντρώνοντας θερμικές και οπτικές εικόνες σε μία.

Το DCS-9500T kit διαθέτει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI), μέσω της οποίας παρέχονται, σε πραγματικό χρόνο, μετρήσεις ιατρικής ακρίβειας ±0,3°C, καθώς και τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, ενσωματωμένη στο λογισμικό διαχείρησης.
 

 
 

Η λύση εντοπισμού θερμοκρασίας σώματος είναι συμβατή με το ONVIF, καθιστώντας εύκολη την ενσωμάτωση της σε υπάρχοντα συστήματα. Επιπλέον, η κάμερα περιλαμβάνει υποστήριξη PoE, καθιστώντας την ακόμη πιο ευέλικτη για εύκολη εγκατάσταση σε μεγαλύτερους χώρους, όπως πανεπιστήμια, αεροδρόμια και νοσοκομεία.

 
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το DCS-9500T kit έχει σχεδιαστεί για την ταχεία ανίχνευση θερμοκρασιών της επιφανείας του δέρματος για προκαταρκτικούς ελέγχους σε δημόσιες περιοχές. Δεν μετρά τις πραγματικές θερμοκρασίες του σώματος, οι οποίες θα πρέπει να επιβεβαιωθούν περαιτέρω χρησιμοποιώντας συσκευές κλινικής μέτρησης.


Πηγή: 
http://molonoti.gr

Δείτε επίσης