Σύγχρονος Ιαβέρης ο Στουρνάρας

Σύγχρονος Ιαβέρης ο Στουρνάρας

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας είναι κοινωνικά ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Μακράν της πραγματικής ζωής και του ρεαλισμού, είναι υπεύθυνος για μια σειρά μέτρων που καταστρέφουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Δεν μιλάμε για την οικονομικα αποτυχημένη πολιτική του υπουργού. Μιλάμε για τον βάρβαρο διωγμό επιχειρηματιών που τους κατέστρεψε η κρίση χωρίς να παρανομήσουν πουθενά και αυτός, σαν ένας σύγχρονος Ιαβέρης να τους κυνηγά να τους φυλακίσει! 

Πριν λίγες ημέρες υπερήφανα δήλωσε ότι έχουν μπει φυλακή 650 επιχειρηματίες! Ο επικίνδυνος κοινωνικά Στουρνάρας ΑΓΝΟΕΙ ότι οι 600 από αυτούς είναι στην φυλακή άδικα. Δεν ευθύνονται για τα χρέη προς το Δημόσιο γιατί τους τα πήρε όλα η κρίση: Χρήματα, ακίνητα, κόπους δεκαετιών, ζωές. Και αυτός κομπάζει γιατί τους αποκαταστρέφει. Καταστρέφει και τις ψυχές τους.

Τώρα, ο Ιαβέρης - Στουρνάρας, ετοιμάζει νόμο όπου για χρέη άνω των 200.000 ευρώ ακόμα και αν πληρωθούν, η φυλάκιση θα είναι υποχρεωτική! Πότε παίρνει αυτά τα μέτρα; Την ώρα που η κρίση γίνεται χειρότερη και συνεχίζει να καταστρέφει επιχειρήσεις και ανθρώπους.

Ο κ. Στουρνάρας τα βράδυα κοιμάται καλά κι ας έχει την ευθύνη για άδικες προφυλακίσεις και μεσαιωνικούς διωγμούς. Στον δικό του πλασματικό μικρόκοσμο, για την κρίση ευθύνονται όσοι απέτυχαν και όχι το πολιτικό-κοινωνικό μοντέλο που καταστρέφει χωρίς να ρωτά.

Αλήθεια... Πώς μπορεί να ελπίζει η ελληνική κοινωνία σε μια διέξοδο προς την ανακούφιση και την λύτρωση, όταν τις τύχες της διαχειρίζονται αδαείς περί την ζωή όπως ο κ. Στουρνάρας;

        molonoti.gr