Ωστε φταίνε τα μνημόνια...

Ωστε φταίνε τα μνημόνια...

Είναι λοιπόν τα μνημόνια που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Το ισχυρίζονται στην Βουλή οι ομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ που βεβαιώνουν ότι αυτά μείωσαν τις συντάξεις, έφεραν τα λουκέτα, άδειασαν τα κρατικά ταμεία, φτωχοποίησαν την χώρα.

Δεν είναι λοιπόν το πελατειακό κράτος των ημετέρων, ούτε οι παράλογες αυξήσεις μισθών συντάξεων σε μια χώρα που δεν παρήγαγε τίποτε. Δεν είναι ο αδιανόητος δανεισμός της χώρας όχι για έργα υποδομών και ενίσχυση του παραγωγικού της μοντέλου αλλά ακριβώς για να συντηρείται το πελατεικό κράτος.

Δεν είναι η καταστροφική κατασπατάληση πόρων κάθε είδους, ούτε η έλλειψη σχεδίου - η Ελλάδα δεν έχει κανένα σχέδιο για το μέλλον της εδώ και 35 χρόνια.

Δαιμονοποιώντας τα μνημόνια, ΚΡΥΒΟΥΝ τις πραγματικές αιτίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο κάθε πολίτης, η ελέυθερη πτώση της χώρας θα συνεχιστεί με διαρκώς αυξανόμενη επιτάχυνση. Ποτέ δεν λύνεται ένα πρόβλημα όταν αγνοείς τις αιτίες που το δημιούργησαν.

Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν ψηφίσει "όχι", δεν θα μπορέσει να αλλάξει τίποτε για την κατεστραμένη πια οικονομία της, αφού οι δανειστές θα συνεχίσουν την συζήτηση από το σημείο που είχε σταματήσει προ δημοψηφίσματος...

Όλα γίνεται πάλι για εσωτερική κατανάλωση.