Το κράτος είναι αυτοί

Το κράτος είναι (πάντα) αυτοί

 

Ο κανιβαλισμός στην Ελλάδα έχει γίνει καθημερινότητα. Ένας δημόσιος υπάλληλος πατέρας δυο παιδιών, αυτοκτόνησε στα 46 του γιατί μετά από 20 χρόνια εργασίας θα τον απέλυαν λόγω πλαστού απολυτητρίου. Όχι μόνο τον έστελναν στην ανεργία αλλά θα του ζητούσαν πίσω και όλα όσα είχε εισπράξει, δηλαδή θα τον κατέστρεφαν αμετάκλητα.

Την ίδια ώρα οι κανίβαλοι της πολιτικής περνούσαν στην Βουλή νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία όσοι προσλήφθηκαν ως αγροφύλακες (4.000 κομματικές προσλήψεις σε μια άχρηστη νεοιδρυθείσα υπηρεσία), ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ της υποχρέωσης ελέγχου των πιστοποιητικών σπουδών τους...

Αυτή είναι η Ελλάδα των Σαμαρά - Βενιζέλου. Το κράτος είναι ιδιοκτησία τους. Εξακολουθούν να προσλαμβάνουν ημετέρους την ώρα που απολύουν άλλους, να χαρίζουν χρέη στους λίγους την ώρα που επιβάλλουν πρόστιμα στους πολλούς, να ακυρώνουν στην Βουλή ποινικές διώξεις την ώρα που φυλακίζουν κατεστραμμένους, να λυμαίνονται την χώρα σε μια εποχή που οι πολλοί λιμοκτονούν.

Σε αυτή την Ελλάδα του κομματισμού και της φαυλοκρατίας παραπλανούν με εικονικές πραγματικότητες πότε ότι φέρνουν την ανάπτυξη, πότε ότι θα αλλάξουν το Σύνταγμα, πότε βαφτίζοντας τους διωγμούς των Ελλήνων... θυσίες!

Ζούμε μια συγκλονιστική περίοδο αφασίας όπου ακόμα και οι λέξεις έχουν χάσει εντελώς το νόημά τους.