Σύγκρουση με όλα τα όπλα

Σύγκρουση με όλα τα όπλα

Έρχεται μετωπική σύγκρουση. Κάτι σαν τελική αναμέτρηση. Από την μια πλευρά παρατεταγμένες οι δυνάμεις των συμφερόντων υπό τον κ. Σαμαρά.

Επιχειρηματίες που λυμαίνοναι τα δημόσια έργα. Μέσα Ενημέρωσης εντελώς ξεπουλημένα. Πολιτικοί ξετσίπωτοι που λογαριάζουν μόνο την ατομική τους επιβίωση. Τράπεζες πρόθυμες να κατακλέψουν και πάλι, αυτούς ακριβώς που τους χρηματοδότησαν αδρά, τους Έλληνες φορολογούμενους. Κι ακόμη ένας στρατός βολεμένων από τον δικομματισμό, που βρίσκεται παντού στον κρατικό μηχανισμό. Σε Περιφέρειες, Δήμους, ΔΕΚΟ, Υπουργεία, Γραμματείες και εκατοντάδες άλλες Στέγες Κομματικού Βολέματος. Είναι αυτοί που δίνουν ακόμη 23% στη ΝΔ..

Από την άλλη ένας θυμωμένος λαός. Ένας στρατός ατάκτων. Δεν έχει πραγματικό αρχηγό, δεν έχει όπλα, δεν έχει καν όραμα -τι μπορεί να ονειρευτεί πια;. Το μόνο που θέλει είναι να εκδιώξει τους φαύλους της εξουσίας. Σπεύδει στον ΣΥΡΙΖΑ, στους ΑΝΕΛ, ακόμη και στην απολίτικη Χρυσή Αυγή των χούλιγκανς της πολιτικής..!

Κι αν τους πεις ότι υπάρχει φόβος να έρθουν χειρότερα αν πέσει αυτή η κυβέρνηση σε χλευάζουν. Τι χειρότερο από το να χρωστάς παντού, να είσαι άνεργος, να σε φορολογούν και να σε στέλνουν και στα Δικαστήρια ως κοινό εγκληματία; Γαία πυρί μειχθήτω λοιπόν.

Οι δυνάμεις των Φαύλων που κυβερνούν δεν έχουν παρά μια επιλογή. Να κινδυνολογήσουν. Δίπλα από τα ταπεινά για την κοινή μας λογική, ψεύδη του πρωθυπουργού και τα εξ ίσου ψευδή "στοιχεία" ανάκαμψης των φορέων της εξιουσίας, θα εξαπολύσουν τον τρόμο ότι δήθεν όλα θα χαθούν αν αυτή η κυβέρνηση συρθεί σε εκλογές και τις χάσει.

Ετοιμαστείτε για ένα πρωτοφανή βομβαρδισμό τρομοκρατίας σε μια ύστατη προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία. Κάθε μέρα που περνά πλησιάζουμε σε αυτή την σκληρή αναμέτρηση στην οποία θα χρησιμοποιήσουν ΟΛΑ τα όπλα που μπορούν να επινοήσουν.