Πως και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέχει;

Πως και ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ καταστρέφει αντέχει;

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο απολογισμός είναι τρομακτικός. Η χώρα σε όλο αυτό το διάστημα είναι ακυβέρνητη. Ουτε υπήρξε , ούτε υπάρχει σχέδιο για οτιδήποτε.

Πραγματικά επικίνδυνοι άνθρωποι ήλπιζαν με παρανοϊκές πράξεις να φέρουν τη δραχμή (οπότε και θα διέλυαν εντελώς τη χώρα).

Τα κρατικά ταμεία άδειασαν, το κράτος είναι απένταρο, δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τις συντάξεις τις καταβάλει με 60 ευρώ / ημέρα. Η επιχειρηματικότητα συνετρίβη με κλειστές τράπεζες, κλειστό χρηματιστήριο, αδυναμία εισαγωγών - εξαγωγών.

Η κοινωνία αποδομείται με αύξηση της βίας και κάθε άλλης παρανομίας, μαζική μετανάστευση νέων και επιστημόνων (ήδη έχουν φύγει από τη χώρα 7.500 γιατροί), κατάρρευση της κατανάλωσης και των τζίρων, νέα λουκέτα, άνοδο της ανεργίας.

Το κερασάκι στην τούρτα: Ένα απερίγραπτο πολιτικό σύστημα με μια κυβέρνηση διαρκώς ψευδόμενη και εν συγχίσει και μια αντιπολίτευση που δεν έχει και αυτή καμία πρόταση για οτιδήποτε πέραν του να ψηφιστούν τα μνημονιακά μέτρα.

Ερώτηση: Σε αυτό το συγκλονιστικό χάλι, που μας απειλεί ευθέως, πως και ο ανυπόληπτος πολιτικά ΣΥΡΙΖΑ έχει 34% και ο κ. Τσίπρας με υψηλή δημοφιλία θεωρείται ο... νέος σωτήρας της χώρας;

Απάντηση: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα 20-25% φτωχοποιημένων Ελλήνων που δεν έχουν να χάσουν τίποτε και είναι πια τυφλοί οπαδοί του. Δεν αναλύουν τίποτε από τα παραπάνω, τους αρκεί ότι ο Τσίπρας έριξε τις κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που τους κατέστρεψαν.

Προσθέστε τώρα ένα κομμάτι από το βαθύ ΠΑΣΟΚ (κρατικοδίαιτοι) που έχουν βρεί στο ΣΥΡΙΖΑ στέγη, ακόμη ένα σοβαρό αριθμό κομματικών στελεχών που έχουν βολευτεί σε θεσούλες και τέλος κάποιους που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρούν τα προηγούμενα κόμματα εξουσίας που τους είχαν στο περιθώριο οπότε ναι: Έτσι ο αριθμός βγαίνει.

(Υ.Γ. Δεν θα βγαίνει για πολύ όμως. Όπωε σας έχω γράψει, από Φθινόπωρο όταν θα έρθει η ώρα της πληρωμής των φόρων και οι τσέπες θα "πονούν" θα αρχίσει ο κατήφορος. Αν μάλιστα "ξεπεταχτεί" κάτι στο πολιτικό σκηνικό, κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα συντριβούν σε λίγες εβδομάδες).