Ο σκοταδισμός στο Ισλάμ

Η Αραβική ελίτ και ο σκοταδισμός στο Ισλάμ

Mέρος της αλήθειας για το προσφυγικό που απειλεί την Ευρώπη το περιγράφει ένα εραστιτεχνικό βίντεο που το αναμετάδοσαν και δελτία ειδήσεων. Ένας Μουσουλμάνος, επιβάτης σε λεωφορέιο στη Σουηδία εκφράζει την οργή του για την συμπεριφορά των Σουηδών στο πρόσωπό του, στα 10 χρόνια που ζει εκεί.

Σουηδός επιβάτης που τον ακούει τον ερωτά: "Αν περνάς όσα λες τι γυρεύεις εδώ; Γιατί δεν φεύγεις;" Και ο Μουσουλμάνος του απαντά: "Γιατί στην ΄χωρα μου υπάρχει εμφύλιος πόλεμος που τον έχετε οργανώσει εσείς οι Δυτικοί. Δεν έχω που να γυρίσω".

Πολύ κοντά στα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς από το περιστατικό είναι και οι πρόσφατες δηλώσεις του συγγραφέα και φιλόσοφου Πασκάλ Μπρυκνέρ, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι "τα 70 χρόνια ειρήνης που έζησε η Ευρώπη τελείωσαν" και πως βρισκόμαστε "σε έναν μακρύ πόλεμο με το Ισλαμικό Κράτος".

Ο Πασκάλ Μπρυκνέρ αγγίζει την αλήθεια όταν προσθέτει πως η Δύση θα έπρεπε να υποστηρίξει με θέρμη το Κίνημα των Αντιφρονούντων του Ισλάμ, δηλαδή διανοούμενων που ζητούσαν την ΟΡΘΗ ανάγνωση του Κορανίου. 

Ναι πράγματι, ευθύνεται η Δύση που έχει επέμβει ακόμα και με στρατό σε μουσουλμανικέ χώρες, που έχει χρηματοδοτήσει και εξοπλίσει ακόμα και τους τζιχαντιστές, που έχει χαράξει μόνη της τα σύνορά τους. Όμως όλα αυτά είναι το έλασσον. Το μείζον είναι οι τεράστιες ευθύνες που έχει εδώ και 1300 χρόνια η Αραβική ελίτ που ελέγχει στην πραγματικότητα όλον τον Μουσουλμανικό Κόσμο.

Επέβαλαν την τυφλή υποταγή στο Κοράνι για να δημιουργήσουν θεοκρατικά κράτη με θρησκόληπτους υποταγμένους αμαθείς πολίτες. Στα κράτη αυτά επέβαλαν κα στρατοκρατία ώστε να πνίγουν στο αίμα κάθε φωνή πολίτη και κάθε διανοητική εξέγερση των ολίγων.

Και εδώ είναι το πραγματικό δράμα τωνα απλών Μουσουλμάνων. Θεωρουν ότι είναι η Δύση που έχει καταστρέψει τις ζωές τους, ενώ είναι αιώνες τώρα, οι σκληρές κυβερνήσεις τους που μάλιστα πολύ συχνά συνεργάζονται με την Δύση όταν αυτή εισβάλλει σε μουσουλμανικές χώρες.

Όσο για το αν η Ευρώπη χάνει την περίοδο ελευθερίας της δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορούν τζιχαντιστές - καμικάζι με βόμβες στις μέσες τους να νικήσουν τους σιδερόφρακτους στρατούς της Δύσης. Όμως έχει έρθει η ώρα να συζητήσουμε τούτο: Τι ακριβώς λέει το Κοράνι και πως το αξιοποιούν οι πάμπλουτοι Άραβες ηγέτες που κυβερνούν το Ισλάμ από το 700 μ.χ.; Τι πρέπει να μάθουν οι πολίτες τους;